Ruhaadomány az árvízkárosultaknak

Az október 24-i adománygyűjtő motoros ruhabörzénk után az elmúlt pénteken el is juttattuk az összegyűlt ruhákat a kiválasztott, szerencsétlenül járt családnak.

Bár a helyzet reménytelennek látszott, a véletlenek megint jókor siettek segítségünkre. Így épp időben, mikor már az Andretti pizzériában útban lettek volna a hátrahagyott, becsomagolt zsákjaink, sikerült szereznünk egy autót kölcsön. A partnert púposra raktuk csütörtökön este, hogy pénteken korán reggel indulhassunk.

HIRDETÉS (x)

A nyári szülinapi túránkon ismerkedtünk meg Melinda nénivel, Ceca anyukájával, aki Ongán tanítónéni. Az ő osztályába is járnak olyan gyerekek, akik megszenvedték a nyári esőzéseket, és családjaikkal együtt a mai napig nem sikerült kiheverni, hogy mindenüket elmosta a víz.

Melinda néni ajánlotta a Pósán családot, akik az Ongához közeli Ócsanáloson laktak, de vályogházuk a víz martaléka lett. Mostanra már sikerült beköltözniük Ongán egy elhunyt idős néni házába, de a javaik, ruháik nagy része a mai napig a romok alatt hever.

Első utunk az ongai általános iskolába vezetett, ahol az igazgató úr megköszönte a segítségünket, és emlékül egy ongai asztali zászlót kaptunk. Ezután a Pósán családot látogattuk meg. Megnéztük hogy élnek jelenleg. Ők is nagyon örültek a segítségnek.

Utoljára Melinda néni házához mentünk, ahol letettük a csomagokat. Ő vállalta, hogy másnap, szombaton elosztja a ruhákat. Elsőként a Pósán család válogathatott magának a rengeteg ruhaneműből, majd azok a szintén árvízkárosult családok következtek, akik szintén Ongán járnak iskolába.

A következő utunk apropója a Csajokamotoron.hu 2011-es Jótékonysági Motoros Naptárából befolyó összeg átadása lesz a Pósán család részére, ezért aki még eddig nem tette meg, vegye meg a naptárat webáruházunkban vagy a Bázis Motor üzletében, hogy ezzel is segítsen.

A ruhabörzén befolyt összegből hamarosan tisztítószereket vásárolunk majd, és azokat a vörösiszap áldozatainak szállítjuk le Kolontárra.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!