Egy hónap a mellrák jegyében

Október a nők egyik legnagyobb ellenségéről szól.

A nők számára a mellrák az ijesztő és veszélyes betegségek listáján sajnos előkelő helyen áll. Míg régebben szégyen volt a betegségről beszélni, ma már szerencsére komolyan foglalkozunk vele. Egyre több híres és sikeres nő vállalja fel nyíltan betegségét, ezzel is erőt adva sorstársaiknak a gyógyuláshoz.

Mint szinte minden betegség, a mellrák is jó eséllyel gyógyítható, ha időben észrevesszük a tüneteket, és kellő időt szánunk a vizsgálatokra. Erre szeretnék felhívni világszerte a nők figyelmét októberben.

HIRDETÉS (x)

Az egészségügyi szervezetek és egyesületek mellett Amerikában a Harley-Davidson is kiveszi a részét a promócióból a Pink Label ruhakollekcióval. De a motorosok közül nem csak a legendás motorgyár viseli szívén a nők sorsát. Korábban beszámoltunk már Alisa Clickengerről, aki Dél-Amerikát átszelve a rákkutatás támogatásáért motorozott. Idén újabb csajok csatlakoztak a figyelemfelhívó akcióhoz.

Az „amerikai CsaM”, a Women Riders Now a gyógyuláshoz vezető utat találóan egy hosszú, kihívásokkal teli motoros túrával azonosítja. A hasonlat az egyik pólógyártó cég figyelmét is felkeltette, így már olyan pólók is kaphatóak, amin a mellrák egyik emblémájaként ismert rózsaszín szalagon egy nő motorozik. A póló és a "Rózsaszín Szalag" Túra szlogenje: „A gyógyulásra hajtok.”

Minden egyes eladott póló árából 10% egy amerikai alapítvány, Susan G. Komen alapítványának számlájára kerül. A pólók mellett kapható bukósisak is, amit hasonló, rózsaszín szalagos emblémával láttak el. Ennek megvásárlásával is a már korábban említett alapítványt támogatják.

A vizsgálat csak néhány percet vesz igénybe, azonban ez a pár perc akár életet is menthet, ezért figyeljünk oda, és szenteljünk időt a rendszeres vizsgálatokra!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!