A célért bármit!

Egy 62 éves nagymama még házát is eladja, hogy motorozhasson.

A nyugdíjas éveiben járó Sue O'Grady már egy évtizede szorgosan gyűjtöget arra, hogy szeretett Harley-Davidsonján körbemotorzza a világot. A hosszú évek alatt megspórolt pénz azonban kevésnek bizonyul, így Sue életreszóló döntést hozott: áruba bocsájtotta 200000 Fontot érő házát. Sue fodrásznőként ment nyugdíjba, férjétől elvált. Két felnőtt fia van, és egy 4 éves unokája.

"Mindenki azt hiszi, hogy a maradék józan eszem is elment. De egyszer élünk, és én szeretném a legtöbbet kihozni az életemből, amíg lehetőségem van rá." - nyilatkozta Sue a Yorkshire Postnak. "Szeretem az otthonomat, régóta élek itt és mindenem itt van, amire valaha is vágytam. De azt hiszem, a Harleym még jobban szeretem, így a háznak mennie kell. Sok helyre eljuthatok a ház árából. Ha nagyon ügyes vagyok, ez a pénz akár 8-10 évig is kitart majd."

HIRDETÉS (x)

A vakmerő nagyi útját Afrikán, a Közel-Keleten valamint Amerikán keresztül tervezi. Nagy-Britanniát és Európa nagy részét már bejárta a Harley-Davidson Owners Grouppal. O'Grady rengetet kutatott azután, hogy hogyan motorozzon keresztül a végtelen pusztákon, valamint, hogy útja során hol csatlakozhatna motoros csapatokhoz.

"Az elmúlt pár évben hihetetlenül sokat és sokfelé motoroztam, de még többet akarok látni a világból. Már megterveztem az európai részt Oroszország kivételével. De még egész Amerika, Afrika a Közel-Kelet és Ausztrália is arra vár, hogy felfedezzem." - tette hozzá Sue.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Érezted már, hogy döntened kell, de nem tudsz..... Meghallgatsz ilyenkor mindenkit, hátha segít a jó...
Bővebben...
Szerintem nincs mit hozzáfűzni a képhez. A tavasz már a kanyarban van. ​ Nálunk egyébként...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!