Motoros nagymamák rekordja

Tizenöt motoros nagymamának sikerült bekerülnie a Guinness Rekordok könyvébe Hollandiában.

Ők lettek a legtöbb motoros nagymama egy bandában... A YCC (Yamaha Custom Club) Benelux haarlemi tagjai találták ki, hogy meg kellene próbálkozni a rekorddal, hiszen a nagy könyvben semmi olyan rekord nem szerepelt, ami motoros nagymamákhoz köthető. A prezi, Frank Jut elmondása szerint a kivitelezés már nem is volt olyan egyszerű, hiszen viszonylag kevés nagymama motorozik. Vagy legalábbis a motoros hölgyek titkolják, hogy már vannak unokáik is.

A rekord érdekében tehát a holland motoros médiát hívták segítségül a klubtagok, és ott toborozták a nagyikat. Végül a rekordkísérlet idejére, május 25. reggelén összesen 15 hölgy gyűlt össze Haarlem város piacterén. A nagyanyók a rossz idő ellenére saját motorkerékpárjukon érkeztek, és – mily meglepő – egyikük sem látszott öregnek. Egyikük egyenesen Izlandról csatlakozott a többiekhez.

HIRDETÉS (x)

A sikeren felbuzdulva a klub jövőre szeretné megdönteni a felállított rekordot, és elérni a minimum 100 főt, ezért nemzetközi segítséget várnak. A jelentkezéseket nemzetközi társklubjaiknál várják Észak Amerikában, Franciaországban, Olaszországban és a Cseh köztársaságban. Ha valaki kedvet érez hozzá, akár Magyarországon is megszervezhet egy motoros nagyanyó klubot, hogy a 2009-es találkozóra (Oma Treffen) 2009. május 24-én együtt érkezhessenek a rekord megdöntésére.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába nézegetem bizakodva a hétvégi időjárást, jelen állás szerint úgy fest, hogy ennyi volt számomra...
Bővebben...
Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!