A MotoFemina utóélete

A MotoFemina egy olyan valóságshow, ami arról szól, hogy három fiatal lány, akik azelőtt sosem ültek motorkerékpáron, hogyan válik motorossá.

Korábban már írtunk az amerikai Új-Mexikó államban 2006-ban forgatott sorozatról, amelynek főszereplői, a három hölgy négy hónap leforgása alatt valódi motorossá vált. A lányok a forgatás alatt rengeteg új barátot szereztek, és gyönyörű helyeken jártak, miközben elsajátították, és ezzel a nézők számára is megvilágították a motorozás csínját-bínját, előnyeit és hátrányait.

A sorozat végén egy lány – Jessica – megnyerte a sorozatban használt 2006-os BMW F650 GS-t. Amivel nagyon boldog volt, sok kellemes kilométert töltött új motorja nyergében. Laura egy Ducati Monstert választott saját motorjának, ami már régi álma volt. Miután vége lett a forgatásnak, talált egy jó állapotú, használt példányt, amelynek korábban is egy hölgy volt a tulajdonosa.

 

HIRDETÉS (x)

Synth a sorozat után egy Ducati Multistrada 1000 S DS-t vásárolt, ami tökéletesen megfelel a méreteinek. A lány elmondásai szerint tökéletesen illenek egymáshoz, és nem csak hosszabb túrákon tökéletes a motor, hanem elég gyors is. Abban mindhárom lány egyetértett, hogy bár a nézőket megosztotta a sorozat - a legtöbb kritikát talán az a rész kapta, amiben kozmetikai tanácsokkal látják el a versenyzőket – rengeteg hasznos információhoz jutottak általa a motorozni vágyó hölgyek, és talán még a régi motorosok is találtak benne néhány újdonságot.

Aztán nemrég, január elején jött a szomorú hír, hogy a sorozat nyertese, Jessica egy autóbalesetben életét vesztette. Mindössze harminc éves volt. A stáb tagjait és a sorozat rajongóit megdöbbentette a hír. Laura időközben Washingtonba költözött, és könyvtárosként dolgozik. A munkába imádott Ducatija nyergében jár, és ha ideje engedi rengeteget túrázik. Synth férjhez ment a sorozat rendezőjéhez, Rick de Saussure-hoz, és közösen nevelik kisfiukat. A motorjaik jelenleg a garázsban porosodnak, miközben Rick tervezi a sorozat folytatását.

A motorozással még csak gondolatban kacérkodók számára a sorozat készítői azt üzenik, hogy a legfontosabb, hogy ne féljenek elkezdeni. Ez az új kaland új távlatokat nyit, nem csak új helyeket, hanem rengeteg új barátot is megismerhetünk általa. A lényeg, hogy legyünk nyitottak a kalandokra!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!