A MotoFemina utóélete

A MotoFemina egy olyan valóságshow, ami arról szól, hogy három fiatal lány, akik azelőtt sosem ültek motorkerékpáron, hogyan válik motorossá.

Korábban már írtunk az amerikai Új-Mexikó államban 2006-ban forgatott sorozatról, amelynek főszereplői, a három hölgy négy hónap leforgása alatt valódi motorossá vált. A lányok a forgatás alatt rengeteg új barátot szereztek, és gyönyörű helyeken jártak, miközben elsajátították, és ezzel a nézők számára is megvilágították a motorozás csínját-bínját, előnyeit és hátrányait.

A sorozat végén egy lány – Jessica – megnyerte a sorozatban használt 2006-os BMW F650 GS-t. Amivel nagyon boldog volt, sok kellemes kilométert töltött új motorja nyergében. Laura egy Ducati Monstert választott saját motorjának, ami már régi álma volt. Miután vége lett a forgatásnak, talált egy jó állapotú, használt példányt, amelynek korábban is egy hölgy volt a tulajdonosa.

 

HIRDETÉS (x)

Synth a sorozat után egy Ducati Multistrada 1000 S DS-t vásárolt, ami tökéletesen megfelel a méreteinek. A lány elmondásai szerint tökéletesen illenek egymáshoz, és nem csak hosszabb túrákon tökéletes a motor, hanem elég gyors is. Abban mindhárom lány egyetértett, hogy bár a nézőket megosztotta a sorozat - a legtöbb kritikát talán az a rész kapta, amiben kozmetikai tanácsokkal látják el a versenyzőket – rengeteg hasznos információhoz jutottak általa a motorozni vágyó hölgyek, és talán még a régi motorosok is találtak benne néhány újdonságot.

Aztán nemrég, január elején jött a szomorú hír, hogy a sorozat nyertese, Jessica egy autóbalesetben életét vesztette. Mindössze harminc éves volt. A stáb tagjait és a sorozat rajongóit megdöbbentette a hír. Laura időközben Washingtonba költözött, és könyvtárosként dolgozik. A munkába imádott Ducatija nyergében jár, és ha ideje engedi rengeteget túrázik. Synth férjhez ment a sorozat rendezőjéhez, Rick de Saussure-hoz, és közösen nevelik kisfiukat. A motorjaik jelenleg a garázsban porosodnak, miközben Rick tervezi a sorozat folytatását.

A motorozással még csak gondolatban kacérkodók számára a sorozat készítői azt üzenik, hogy a legfontosabb, hogy ne féljenek elkezdeni. Ez az új kaland új távlatokat nyit, nem csak új helyeket, hanem rengeteg új barátot is megismerhetünk általa. A lényeg, hogy legyünk nyitottak a kalandokra!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!