Benne voltunk a rádióban

Szöllősi Györgyi Shakti szerdán debütált a napi 24 órán keresztül hallgatható internetes rádió, a MotorosHang.hu műsorvezetőjeként. Első riportalanya én voltam. 

Elindult a MotorosHang kísérleti adása motorosoknak és a kemény muzsikákat kedvelőknek. A motorosokat megcélzó internetes rádiót a Muzsikus Club Kulturális Egyesület jegyzi. A zenei kínálatban kizárólag magyar zenészek felvételei, a rock, a blues, a rockabilly és más "kemény műfajok" legjobbjai hallhatóak.

A rádió még csak két hete hallgatható online, a műsorkínálat folyamatosan alakul, gyarapodik. Az élő, beszélgetős műsorokban a szakértő műsorvezetők segítségével szeretnék bemutatni a motoros-társadalom sokszínűségét, különleges hangulatát, életérzését.

HIRDETÉS (x)

Töltsd le a műsorokat innen!
2010.05.19. Szöllősi Györgyi Shakti
2010.05.26. NaNa - Csajokamotoron.hu
A fileok VLC Média Player-rel lejátszhatóak.

Shaktira a MuzsikusRádió riportalanyaként csapott le a főszerkesztő, Pick Róbert, és mint airbrush festőt, riportalanynak hívta a MotorosHang műsorába. A beszélgetés után pedig felkérte egy egy órás, saját műsor vezetésére is. Shakti pedig első élő ráióműsorának vendégeként rám gondolt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!