Tour De France robogóval

A motoros életformához hozzátartoznak a rövidebb-hosszabb túrák. Vannak, akik csak az élményekért, a tájért, az élvezetért motoroznak, és vannak olyanok is, akiknek mindezek mellett célja is van a megtett úttal.

Ara Lucia Ashbourne-nek küldetése van. A 45 éves hölgy külső szemlélő számára láthatatlan, maradandó egészségkárosodást szenvedett. Túl sok részlet nem ismert, annyit azonban tudni, hogy kómában volt, hasizmait pedig eltávolították. Sokan úgy gondolják, hogy csak szemmel látható egészségkárosodás létezik.

Ara 2011-ben robogója nyergében rója majd Franciaország útjait. A túrával két fontos célja van: szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy léteznek láthatatlan fogyatékosságok is, melyek sok esetben legalább olyan súlyosak, mint a láthatóak, valamint magának is szeretné bebizonyítani, hogy egészségkárosodása ellenére képes teljesíteni a túrát.

 

HIRDETÉS (x)

Az út befejeztével tervei szerint könyvírásba fog, melyben részletesen beszámol majd az út során szerzett tapasztalatokról. Ara számára hatalmas fizikai kihívás az út, így jelenleg az USA-ban tréningezik, egyre hosszabb és hosszabb távokat tesz meg.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!