Libabőr-könnycsepp

Egy motoros nő, Betsy Huelskamp is szerepel abban a rövid filmben, amelyben a Harley-Davidson cég azt az életérzést kívánja megmutatni, amit állítólag csak a legendás márka nyergében érezhet meg az ember.

A film mindössze két perces, de nincs az az ember, akinek a "Live by it" címû produkció végignézése közben ne állna fel a szőr a karján, és ne akarjon azonnal egy motorkerékpár nyergébe pattanni. A cég telibetalált, hiszen olyan motorosokat szerepeltetett a rövid moziban, akiket - legalábbis Amerikában - mindenki ismer és elismer.

Miközben a magányos motoroshoz többszáz kétkerekû csatlakozik, és együtt gurulnak végig Dél-Kalifornia országútjain, az alámondás a motorosok gondolatait duruzsolja: "hiszünk a saját utunkban, nem számít, hogy a világ többi része merre tart", "az élet az, amivé teszed, és mi egy végtelen motorozássá tesszük".

HIRDETÉS (x)

Az is kiderül a filmből, hogy a motorosok konvoját egyedülálló személyiségek alkotják, mindannyian mások, nem csak motorjaik, hanem egyéniségük is különböző. Ami közös bennük, a motorozás, és a márka, amit választottak. A film szereplői a saját motorjaikat vezetik a filmben, és valószínûleg nem esett nehezükre részt venni a forgatáson.

Betsy egyébként világutazó, fotográfus, aki mellesleg személyi edző is. Rendszeresen publikálja motorozással kapcsolatos írásait az amerikai szaksajtóban. Egyike volt annak a hat motoros nőnek, akikkel 2003-ban a Discovery filmet forgatott arról, ahogy kaliforniából elmotoroztak Sturgisbe a találkozóra. Az elmúlt húsz évben egyébként nem telt el Black Hills Rally, amin Betsy ne lett volna jelen épített Softail Harley-Davisonján, minden alkalommal jó témát adva a fotósoknak.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!