Csajbuli a zsilip mögött a Krapeknőkkel

krapeknok 2010 33Ismét eltelt egy év, így április 17-én a Krapeknők klubházbuliba invitálták barátaikat az újpalotán lévő Zsilip utcába.

 

Az elmúlt években ritkábban hallani róluk, pedig az első magyar női motoros baráti társaság még mindig él és virul, bár többen édesanyák lettek azóta, így a motorozás rövid időre háttérbe szorult. Mióta elkészült "nemklubházuk", minden év áprilisában megtartják a szezonnyitó bulijukat. Az áprilisra talán azért esett a választásuk, mert több tag is ebben a hónapban ünnepli születésnapját.

A kapuban "wellcome drink" fogadott minden érkezőt, ezúttal mézes és házi pálinkából lehetett választani. Így talán érthető, ha egyesek - akik ezúttal partisofőr szolgálat segítségét vették igénybe - többször is megérkeztek az éjszaka folyamán. A bárpulton a lányok által készített házi sütemények csábították az ott elhaladókat.

HIRDETÉS (x)

A talpalávalót ezúttal Tom White és barátai húzták, a zenélésbe Bömci is beszállt a nagybőgő mellé. A koncert szünetében Kitty finom legényfogó levese csillapította a vendégek éhségét. A buli idén is hajnalig tartott.

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!