Ingyen szállítjuk a CsamShop-ban megrendelt termékeidet

csamshop ingyenes szallitasAttól, hogy tél van, az élet nem áll meg. A CsamShopban például már teljes erőbedobással várjuk a tavaszt.

Annak érdekében, hogy a motoros szezonra már teljesen felkészülten várjuk a vásárlókat, folyamatosan fejlesztjük a webáruházat. Egyelőre a szolgáltatás színvonalát próbáljuk javítani, ezek közül is a legfontosabbal kezdtük, a szállítási költségek csökkentésével.

A Csajok a motoron webáruháza a kezdetektől fogva szerződéses partnere a GLS futárszolgálatnak, amihez később az MPL futárszolgálat is csatlakozott, mikor a postai csomagdíjak, - főleg az utánvétes csomagok esetében - az egekbe szöktek. A kisebb küldeményeknél, matricáknál megmaradt az ajánlott levél, mint szállítási mód, de a nagyobb dolgokat futárral a legegyszerűbb és leggazdaságosabb kiszállítani.

HIRDETÉS (x)

A legújabb és legkedvezőbb szállítási mód a CsamShopban a PostaPontra szállítás

Még karácsony előtt vezettük be új szállítási módként a PostaPontokra való szállítást is. Ez a lehetőség kitágítja a lehetőségeinket, hiszen nem egy adott címre, haza vagy a munkahelyre kell megrendelnünk a csomagunkat majd tűkön ülve várni a postást, illetve a futárt, hogy mikor érkezik meg, hanem a PostaPontra akkor megyünk a csomagunkért, amikor nekünk a legjobb.

Jelenleg a PostaPont az ország legnagyobb, több mint 3000 helyen hozzáférhető csomagátvételi módja, és a PostaPontok száma folyamatosan nő. Hogy mik az előnyei?

  • Az ország legkiterjedtebb hálózata
  • Csomagautomatás átvételi lehetőség
  • Nem kell magánküldeményeiket munkahelyükre kérnünk
  • Alacsonyabb szállítási költség
  • A küldemény maximális tömege 20 kg

Az átvételi pontok között szerepelnek természetesen a Posták, azon kívül a MOL benzinkutak, a TrendMaker üzletek, a MediaMarkt és a Coop üzletek, valamint a PostaPont csomagautomaták.

Hogy meghozzuk a kedvedet az új szállítási módhoz, mostantól amennyiben a megrendelt termékeidet a webáruházunkban valamelyik PostaPontra kéred, úgy 9000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen kiszállítjuk a csomagodat. Ennél olcsóbb megoldást nem hiszem, hogy találsz majd.

A másik újdonság az áruházban, hogy néhány terméknél lehetőséged van alkudozni. Ha ügyes vagy, jelentős kedvezménnyel vásárolhatod meg azokat a termékeket. Próbáld csak ki, nagyon szórakoztató lesz! Próbáld ki pl. ennél az Ami a szívemet hajtja feliratú pólónál! Jó szórakozást kívánok!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerencsére eddig az időjárás, és a szabadidőnk is úgy adta, hogy minden hétvégén ki tudtunk...
Bővebben...
Ahogy terveztem a hét közepén, megejtettem az idei első kört, ami a gyenge esőzés ellenére/miatt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!