Mit hoz a motoros Jézuska? - 5+1 anti ajándék ötlet motorosoknak

Tartalomjegyzék

motoros jezuskaKettőt pislantunk és itt is van az év legjobban várt és legjobban utált ünnepe. Habár alapvetően a szeretetről szól, sok családban alaposan felkavarja a kedélyeket egy-egy rosszul megválasztott vagy elfelejtett ajándék. Most megpróbálok segíteni abban, hogy legalább a motoros ajándékokal ne nyúlj mellé.

Az alap ötletet az adta, hogy a közösségi oldalakon olyan profin célozzák a személyre szóló hirdetéseket, hogy elég a telefonon beszélned valakivel arról, hogy mire vágysz, már meg is jelenik a hirdetése annak a dolognak, amiről beszélgettetek. Volt egy sci-fi is, amiben talán Tom Cruise-ra próbáltak álomutazást rásózni úgy, hogy menet közben hologramként vetítették neki azt a helyet, ahova éppen vágyott. Hamarosan itt lesz ez a világ is.

De visszatérve: a karácsony közeledtével elárasztották az internetet a hirdetések, és mivel motoros vagyok, nekem sok motoros termék is megjelenik, amire szükségem lehet. Ha pedig nekem szükségem lehet rá, akkor neked is, mert te is motoros vagy.

HIRDETÉS (x)

Mit ne vegyél a motoros ismerősödnek

1. Koponya bukósisak

alibaba motoros ajandek 1Habár az ára igen kedvező, mindössze 5-6000 Ft között van valahol, mégsem győzött meg a hirdetés, hogy nekem valóban szükségem lenne egy ilyen fekete koponyát formázó bukósisakra. Mondjuk az kevésbé probléma, hogy fekete, meg hogy koponya, de amint látszik, valójában egy semmitsemvédő robogós sisakra van ráaplikálva ez a "félelmetes" borítás.

Ha jót akarsz, ilyet semmiképp ne vegyél a motoros ismerőseidnek. Gondolj arra, hogy a sisak fegyvernek is kiváló, hatalmasakat lehet ütni vele. Te sem szeretnéd, ha rajtad próbálnák ki!

2. Teherszállító trike

alibaba motoros ajandek 2Az ára ennek is baráti, hiszen mindössze 270 000 Ft-ért lehet egy remek járgánya az ismerősödnek. Ajándékba mégsem ajánlanám, mert az olyan ajándékokat nem szokták szeretni az emberek, amivel dolgozni kell. Hacsak nem valami olyan munkája van, ahol éppen jól jönne egy teherszállító járgány és közben még motorozhatna is... végülis összekötheti a kellemeset a hasznossal.

Tudod mit? Vedd meg! Aztán meséld el, mit szólt hozzá a megajándékozott!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerencsére eddig az időjárás, és a szabadidőnk is úgy adta, hogy minden hétvégén ki tudtunk...
Bővebben...
Ahogy terveztem a hét közepén, megejtettem az idei első kört, ami a gyenge esőzés ellenére/miatt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!