2019 Top 10 - Ezek voltak a legérdekesebb cikkeink

Tartalomjegyzék

csajokamotoron 1019 top10Amikor elérkezik az év vége, mindenki elszámol a hátrahagyott esztendővel. Mik sikerültek az előre eltervezettekből és mik nem, mi az, amit ezentúl is így kell csinálni, mi az, amin jobb lenne változtatni. Most a 2019-ben íródott cikkeink közül a 10 legolvasottabbat szedtem össze.

A google statisztikáit hívtam segítségül ismét, hogy összegyűjtsem, melyik írásainkat szerettétek idén legjobban. Az azért ismét elmondható, ami már 2016-ban és 2017-ben is, hogy úgy tűnik, nagyon szeretitek azokat a cikkeinket, amik az otthoni motorápolásról szólnak, és ezeket annak ellenére mindig sokan olvassátok, hogy nem frissen íródtak.

De most nézzük, hogy az idei események, hírek és új információk közül melyek voltak azok, amelyekre legtöbben voltatok kíváncsiak.

HIRDETÉS (x)

10. Beszámoló a siroki motoros találkozóról

Mindig figyelemmel követem, hogy melyek azok a találkozók, amik leginkább vonzzák a motorosokat. Ezek a mi oldalunkon keresztül úgy csapódnak le, hogy például nagyon sokan keresnek rá az eseménynaptárban már hónapokkal korábban, beszélgetnek róluk a tagok, köztös túrát illetve a helyszínen ismerkedős összefutást szerveznek a fórumban. És a végén nagyon sokan olvassák el a találkozóról szóló beszámolókat is.

A Siroki motoros találkozó már évtizedek óta az egyik ilyen. Ez a motoros fesztivál tízezreket mozgat meg minden évben, ahol a közönség között nem csak mototorosok vannak. Az igazi rockrajongók őrült egyhetes fesztiválja ez, így nem csoda, hogy a résztvevők is kíváncsiak rá és azok is, akik valamiért lemaradtak.

9. Karburátor tisztítás videóval

Ahogy már említettem, Alien otthon bütykölős írásai folyamatosan nagyon népszerűek, így nem csoda, hogy idén a karburátor tisztításról készült cikk és a hozzá tartozó videó is nagyot ment. Hiába a sok injektoros motor, azért az igazi bájkerek még mindig a karburátorra esküsznek, azt pedig időnként alaposan ki kell tisztítani.

Alien az alaposság mintapéldánya. Nekem idén az olajat cserélte le a motoromban, és mondhatom, meg vagyok elégedve az utánkövetéssel is: képes rendszeresen felhívni, hogy ellenőriztem-e az olajszintet, meg hogy megvan-e még az a csavar, aminek ő vette észre, hogy elnyalódott a menete.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!