Jövő héten 13 éves a Csajok a motoron közösség

Tartalomjegyzék

13 eves a csamHihetetlen, hogy ilyen gyorsan telik az idő, és már megint születésnapot ünneplünk. Ünnepelj velünk te is! Bulizzunk, motorozzunk együt, és a cikk végén kedvezménykupont is találsz.

Amikor 2006-ban elindult a Csajokamotoron.hu oldal, már februártól dolgoztunk rajta, hogy minden olyan legyen, ahogy azt elképzeltem. Persze nem állítom, hogy minden úgy volt jó, ahogy elképzeltem akkor, de úgy éreztem, bele kell vágnom. Az elmúlt évek folyamán többször is változtattunk...

A változást kikényszeríti a technika, hiszen fejlődnek a programok, így az elavultat néha le kell cserélni - még ha ez nem is mindig örömteli, mert mindent újra meg kell tanulni, és nem csak a felhasználóknak, hanem nekem is. Változást hozhat az is, hogy változnak az idők, a környezet, a látogatók, az internet... a közösségi média például rendesen bekavart minden fórummal üzemelő honlapnak.

HIRDETÉS (x)

Változnak a látogatók is, hiszen ahogy szélesedik a tábor, egyre színesebb lesz az olvasóközönség. Folyamatosan változik az is, hogy éppen miről szeretnétek olvasni, mi érdekel titeket. És változnak az emberi kapcsolatok. Aki menni akar, azt el kell engedni, még ha nagy űrt is hagy maga után. Nem tudom, más iparágban is ilyen gyorsan változnak-e a dolgok, de néha csak kapkodom a fejemet, és próbálom tartani a frontot.

Jövő héten, június 26-án ünnepeljük a Csajok a motoron 13. születésnapját.

Amikor 2006-ban élesítettük az oldalt június 26-án - emlékszem - ültem a gép előtt, és vártam,  hogy most mi fog történni. Aztán jöttek az első regisztrációk, az első ismerősök, majd az ismeretlenek, és ujjongtam örömömben, mikor pár nap múlva már 80-an voltunk az oldalon, ami akkor még egyben volt a fórummal.

Mostanra a fórumnak, ami idő közben a saját, CsamClub.hu domainre költözött, már 6580 regisztrált tagja van. Bár a napi trécselés manapság inkább a Facebook csoportban zajlik, azért még mindig van egy mag, akik napi szinten látogatják az oldalt. Hetente több új blogposzt születik, és örömmel tapasztalom, hogy a háttérben jól alakulnak az itt megkötött barátságok (szerelmek).

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...
Nem tudom, mennyire vagytok képben, szerintem épp eleget hallottatok már a zűrös "otthoni" dolgaimról. Most...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!