Anyukák, figyelem! – Black Metal Barbie a gyereknek

black metal barbieTudom-tudom, nagyon veszett egy ötlet, de ha már megvalósították a klipben látható csajok, muszáj közhírré tenni a norvég erdőben bandázó metal Barbie-kat. Jelentem, Kent sehol sem találják…

Ha majd megnézed a videot, láthatod, hogy a csajok, nem kevés iróniával közelítenek a szokásos, szőke hajú, álomarcú, tökéletes testű Barbie babák felé, mint tette ezt anno az Aqua együttes, a Barbie Girl című számában.

Hogy mik jutnak eszembe… Jaj! De hát, gondolom, mindenkiben kellemes vagy kellemetlen élményeket idéznek fel a Barbie babák.

HIRDETÉS (x)

Szerintem, ezeknek a lányoknak sem jutottak valami kedves emlékek… A sztori a következő: a kedves, mosolygós Black Metal Barbie-k elindulnak kirándulni az erdőbe, ahol, ha már ott vannak, kedvük támad egy rögtönzött koncertet adni, mert ugyebár metalzenészek a csajok.

Az erdőben sétálva találkoznak kedves állatokkal, akiket lefejeznek, s karóra húzzák a kobakjukat, hogy a metal koncerten színpadi kellékként szolgáljanak.

Ahogyan beljebb és beljebb jutnak a rengetegbe, rátalálnak egy gyönyörű, tornyos házra. Az nem derül ki a képsorokból, lakik-e benne valaki, mindenesetre, biztos, ami biztos, felgyújtják.

Együtt örvendeznek, nézvén a hatalmas tüzet, majd ismét útra kelnek, és búcsút vesznek a kedves nézőktől.

Csajbanda lévén, Kent és barátait sehol sem lehet látni, de azt hiszem, mindenkinek vannak ötletei, hol lehetnek a pasik…

Tehát, mindezek után, csak erős idegzetűeknek ajánlom, hogy megnézzék az alábbi klipet, amit kis költségvetésből sikerült megvalósítani, ahogyan a végeredmény példázza:

Forrás, fotó: youtube

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pünkösd miatt rövid hét volt, vagyis nekem olyan szerencsém volt, hogy több nap volt pihenős...
Bővebben...
Az ovi utolsó hete nagyon kemény. Mármint nekem... Évzáró, utolsóminden, táborszülői, sulisintéznivalók, füzetcsomagátvétel, apáknapja, úristenmindjártittazanyámis,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!