Anyukák, figyelem! – Black Metal Barbie a gyereknek

black metal barbieTudom-tudom, nagyon veszett egy ötlet, de ha már megvalósították a klipben látható csajok, muszáj közhírré tenni a norvég erdőben bandázó metal Barbie-kat. Jelentem, Kent sehol sem találják…

Ha majd megnézed a videot, láthatod, hogy a csajok, nem kevés iróniával közelítenek a szokásos, szőke hajú, álomarcú, tökéletes testű Barbie babák felé, mint tette ezt anno az Aqua együttes, a Barbie Girl című számában.

Hogy mik jutnak eszembe… Jaj! De hát, gondolom, mindenkiben kellemes vagy kellemetlen élményeket idéznek fel a Barbie babák.

HIRDETÉS (x)

Szerintem, ezeknek a lányoknak sem jutottak valami kedves emlékek… A sztori a következő: a kedves, mosolygós Black Metal Barbie-k elindulnak kirándulni az erdőbe, ahol, ha már ott vannak, kedvük támad egy rögtönzött koncertet adni, mert ugyebár metalzenészek a csajok.

Az erdőben sétálva találkoznak kedves állatokkal, akiket lefejeznek, s karóra húzzák a kobakjukat, hogy a metal koncerten színpadi kellékként szolgáljanak.

Ahogyan beljebb és beljebb jutnak a rengetegbe, rátalálnak egy gyönyörű, tornyos házra. Az nem derül ki a képsorokból, lakik-e benne valaki, mindenesetre, biztos, ami biztos, felgyújtják.

Együtt örvendeznek, nézvén a hatalmas tüzet, majd ismét útra kelnek, és búcsút vesznek a kedves nézőktől.

Csajbanda lévén, Kent és barátait sehol sem lehet látni, de azt hiszem, mindenkinek vannak ötletei, hol lehetnek a pasik…

Tehát, mindezek után, csak erős idegzetűeknek ajánlom, hogy megnézzék az alábbi klipet, amit kis költségvetésből sikerült megvalósítani, ahogyan a végeredmény példázza:

Forrás, fotó: youtube

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!