Women Ride kampány

Három gyönyörű motoros nőt választott legújabb, női motorozást népszerűsítő kampányához a FIM.

Leslie Porterfield (FIM Sebességrekorder), Livia Lancelot (FIM Női Motocross Világbajnok ) és Laia Sanz (FIM Női Trial Világbajnok) is részt vesznek abban a kampányban, amit a FIM (Motorosok Nemzetközi Szervezete) indított „Women Ride” címmel, azzal a céllal, hogy népszerűsítse a motorozó nőket.

A cél a motoros közönség bővítése a nők bevonásával, valamint, hogy megváltoztassák a motorozásról kialakult képet úgy, hogy közismert nőkkel promotálják a motorsportot. A kampány első epizódjából kiderül a valós ok, amiért a nők motorra ülnek: egyszerűen az érzelmeik vezetik őket.

 

HIRDETÉS (x)

A „Women Ride” kampánnyal a FIM a 2010-es évben végre a nőket állítja a reflektorfénybe, és ezúttal nemcsak a női bajnokságokon, hanem a többi versenyen valamint számos online és offline médiumban is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!