2019-ben ezt gondoljátok a Csajokamotoron.hu-ról

NaNa - .

csajokamotoron 2019 kerdoivMárcius 15 volt a határideje a kérdőívünknek, amiben a véleményeteket kértük a Csajokamotoron.hu oldalról. Az is kiderül, hogy a 301 kitöltő közül ki az a 3 szerencsés, aki az 5000 Ft-os vásárlási utalványt nyerte.

Sok minden változott a legutóbbi kérdőívünk óta, ezért is volt szükség rá, hogy ismét megkérdezzük az olvasókat. Változott a gazdasági helyzet, és többek között a csajok a motoron oldalnak is köszönhetően változott a nők hozzáállása is a motorozáshoz.

Ahogy az amerikai elemzésből is kiderült, a nők száma a motorosok között csaknem 20%-kal nőtt az elmúlt időszakban. Ilyen magyar adattal egyelőre nem tudok szolgálni, de elég beszédes az is, hogy a válaszadóink 54,5%-a kevesebb, mint egy éve motorozik. Bár ez nem reprezentatív felmérés, ebből a számból azért nyugodtan következtethetünk arra, hogy ugrásszerűen megnő a női motorosok száma Magyarországon is.

HIRDETÉS (x)

Ami számunkra fontos információ volt, és a saját tapasztalatainkat is megerősítette, hogy a válaszadóink nagy része, az összes válaszadó 71,1% közösségi oldalon (ez nyilván elsősorban a Facebookot jelenti) találkozott először a Csajokamotoron.hu oldallal. Ezt követik a keresőkből érkező új olvasók (56,8%), majd a rendezvények (40%), ami nem csoda, hiszen az utóbbi időben nem voltunk nagy rendezvényeken mióta a motorkiállítás elmaradt.

kerdoiv 2019 lakhelyArra a kérdésre, hogy "Milyen problémára kerestél megoldást, amikor rátaláltál a Csajokamotoron.hu-ra?" a válaszok a következőképpen alakultak: Az összes válaszadó 67,1%-a motoros társakat keresett, mikor megtalált minket. 53,2% motoros csajos képeket keresett - ez az eredmény csak azért furcsa, mert a válaszadók 96%-a nő. De persze megerőséítésként mindig jó lehet vagány motoros nőket nézegetni. 

A válaszadók 52,2%-a motoros iskolát keresett, mikor ránk bukkant, és csak ezután jönnek azok, akik motoros programokról kerestek információt (49%) és akik női motoros ruhára vadásztak a neten (46%), mikor eléjük kerül ez az oldal.


kerdoiv 2019 eletkorElmondhatjuk, hogy a válaszadóink körülbelül fele hetente több alkalommal meglátogatja az oldalt és ebbe nagyjából az összes rovat beletartozik. Egyedül a CsamClub.hu oldalon a Dumaláda, vagyis az élő chat az, amit kevesen látogatnak, de ennek az lehet az oka, hogy akinek nincs legalább 30 hozzászólása a fórumon, annak a dumaláda meg sem jelenik. Hajrá! Érdemes hát fórumozni, ha chatelni is szeretnél.

A legnagyobb érdeklődésre számot tartó témák közül magasan kiemelkedik a motoros találkozók és más motoros események beszámolói, ezt követik a Nemzetközi Női Motoros Napról szóló írások és hírek, majd a kulturális témák következnek, a motoros filmek, a motoros könyvek bemutatói és a zene sem hagyja hidegen az olvasókat. A húszas listában a 6. helyen állnak a tetoválásokról szóló írások, ami felveti az ötletet, hogy ismét kellene szervezni egy tetoválás szépségversenyt.

HIRDETÉS (x)

A CsamClub.hu látogatói első helyen a jó társaságot említették vonzerőnek, majd az érdekes témák és az eseménynaptár következnek a sorban. A közös programokat, a képgalériát és a blogokat rögtön ez után említették, és van 7 ember, aki a dumaláda miatt néz be időnként a fórumra. Egy válaszadó pedig még sosem járt ott.

kerdoiv 2019 miota motorozolLe kell vonnom a tanulságot abból is, hogy a válaszadóink nagy része még sosem vásárolt a webáruházunkban. Itt az idő bepótolni. A jobb szolgáltatás érdekében március eleje óta megújult az áruház, új domainen, egyre bővülő kínálattal próbáljuk kielégíteni a motoros nők (és férfiak) igényeit.

Habár sokan említették a válaszadók 60,8%, hogy még sosem vett részt Csajok a motoron által szervezett programon, a következő kérdésből az derült ki, hogy nagyjából ugyanennyien szeretnének részt venni bármilyen csamos eseményen. 23,4% a koedukáált programokra szavazott, 13,8% a csak nőknek szólón és 58,6% mindkét fajta programon szívesen részt vesz. Rajta leszünk az ügyön.


kerdoiv 2019 iskolaA legutolsó részt igazából lehet, hogy csak azért teszem be minden alkalommal a kérdőívbe, hogy kapjak egy kis erőt a további munkához. Ismét megmelengették a szívemet, amit a válaszadók így név nélkül, minden külső erőszak nélkül írtak.

Álljanak itt a kedvenceim: 

köszönöm, hogy itt lehetek a csoportban, nagyon aranyos társaság ! "A motorosok jó emberek!" Széles utat mindenkinek!s

Nagyon tetszik az oldal, látszik, hogy sok munkátok van benne. Csak így tovább! :)

HIRDETÉS (x)

Köszönök minden írást, videót! Sok segítséget jelent a kezdésnél. :)

nemrég vagyok csak a közösség tagja, ezen az oldalon nem szoktam sokat lenni, ezért nem szeretnék még valami konkrét véleményt írni. de hasznosnak tartom. én inkább FB felhasználó vagyok, és ott szoktam követni a CSAM dolgokat.

Szuperek vagytok! Csak így tovább! :)

kerdoiv 2019 nemMivel nem webshopon keresztül vettem a pólóim hanem személyesen így szuper volt találkozni. Jó lenne minél több rendezvényen, találkozón részt vennétek. Személyesen szeretek vásárolni. :)

Kitartást a szerkesztéshez és minden elismerésem! Nagy munka lehet! :)

Ne hagyd abba 😍 szuper amit csinálsz, neked köszönhetem, hogy a környékemen lévő motoros csajokkal itt videken megtalaltuk egymast. Most egyutt jarunk motoros talalkozokra koncertekre és igazi barati tarsasagga valtunk. Köszi 🙂

Tetszik az oldal, mostantól gyakrabban jövök!

Puszillak NaNa! 😘

 

Én is puszilok mindenkit. :D

 

És akkor a három nyertes

Mindössze 100 válaszadó adta meg az elérhetőségét, ezért közülük sorsoltam ki a három szerencsést a random.org segítségével.

A nyerteseknek csak az email címét tudom, ezért annak csak az első részét közlöm.

Gratulálok a nyerteseinknek!

A nyereményükről emailben is értesítem őket és így fogják megkapni a nyeremény kupont is, amit a CsamShop.hu webáruházban tudnak majd levásárolni.

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS