2019-ben ezt gondoljátok a Csajokamotoron.hu-ról

Tartalomjegyzék

csajokamotoron 2019 kerdoivMárcius 15 volt a határideje a kérdőívünknek, amiben a véleményeteket kértük a Csajokamotoron.hu oldalról. Az is kiderül, hogy a 301 kitöltő közül ki az a 3 szerencsés, aki az 5000 Ft-os vásárlási utalványt nyerte.

Sok minden változott a legutóbbi kérdőívünk óta, ezért is volt szükség rá, hogy ismét megkérdezzük az olvasókat. Változott a gazdasági helyzet, és többek között a csajok a motoron oldalnak is köszönhetően változott a nők hozzáállása is a motorozáshoz.

Ahogy az amerikai elemzésből is kiderült, a nők száma a motorosok között csaknem 20%-kal nőtt az elmúlt időszakban. Ilyen magyar adattal egyelőre nem tudok szolgálni, de elég beszédes az is, hogy a válaszadóink 54,5%-a kevesebb, mint egy éve motorozik. Bár ez nem reprezentatív felmérés, ebből a számból azért nyugodtan következtethetünk arra, hogy ugrásszerűen megnő a női motorosok száma Magyarországon is.

HIRDETÉS (x)

Ami számunkra fontos információ volt, és a saját tapasztalatainkat is megerősítette, hogy a válaszadóink nagy része, az összes válaszadó 71,1% közösségi oldalon (ez nyilván elsősorban a Facebookot jelenti) találkozott először a Csajokamotoron.hu oldallal. Ezt követik a keresőkből érkező új olvasók (56,8%), majd a rendezvények (40%), ami nem csoda, hiszen az utóbbi időben nem voltunk nagy rendezvényeken mióta a motorkiállítás elmaradt.

kerdoiv 2019 lakhelyArra a kérdésre, hogy "Milyen problémára kerestél megoldást, amikor rátaláltál a Csajokamotoron.hu-ra?" a válaszok a következőképpen alakultak: Az összes válaszadó 67,1%-a motoros társakat keresett, mikor megtalált minket. 53,2% motoros csajos képeket keresett - ez az eredmény csak azért furcsa, mert a válaszadók 96%-a nő. De persze megerőséítésként mindig jó lehet vagány motoros nőket nézegetni. 

A válaszadók 52,2%-a motoros iskolát keresett, mikor ránk bukkant, és csak ezután jönnek azok, akik motoros programokról kerestek információt (49%) és akik női motoros ruhára vadásztak a neten (46%), mikor eléjük kerül ez az oldal.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!