2019-ben ezt gondoljátok a Csajokamotoron.hu-ról

Tartalomjegyzék

csajokamotoron 2019 kerdoivMárcius 15 volt a határideje a kérdőívünknek, amiben a véleményeteket kértük a Csajokamotoron.hu oldalról. Az is kiderül, hogy a 301 kitöltő közül ki az a 3 szerencsés, aki az 5000 Ft-os vásárlási utalványt nyerte.

Sok minden változott a legutóbbi kérdőívünk óta, ezért is volt szükség rá, hogy ismét megkérdezzük az olvasókat. Változott a gazdasági helyzet, és többek között a csajok a motoron oldalnak is köszönhetően változott a nők hozzáállása is a motorozáshoz.

Ahogy az amerikai elemzésből is kiderült, a nők száma a motorosok között csaknem 20%-kal nőtt az elmúlt időszakban. Ilyen magyar adattal egyelőre nem tudok szolgálni, de elég beszédes az is, hogy a válaszadóink 54,5%-a kevesebb, mint egy éve motorozik. Bár ez nem reprezentatív felmérés, ebből a számból azért nyugodtan következtethetünk arra, hogy ugrásszerűen megnő a női motorosok száma Magyarországon is.

HIRDETÉS (x)

Ami számunkra fontos információ volt, és a saját tapasztalatainkat is megerősítette, hogy a válaszadóink nagy része, az összes válaszadó 71,1% közösségi oldalon (ez nyilván elsősorban a Facebookot jelenti) találkozott először a Csajokamotoron.hu oldallal. Ezt követik a keresőkből érkező új olvasók (56,8%), majd a rendezvények (40%), ami nem csoda, hiszen az utóbbi időben nem voltunk nagy rendezvényeken mióta a motorkiállítás elmaradt.

kerdoiv 2019 lakhelyArra a kérdésre, hogy "Milyen problémára kerestél megoldást, amikor rátaláltál a Csajokamotoron.hu-ra?" a válaszok a következőképpen alakultak: Az összes válaszadó 67,1%-a motoros társakat keresett, mikor megtalált minket. 53,2% motoros csajos képeket keresett - ez az eredmény csak azért furcsa, mert a válaszadók 96%-a nő. De persze megerőséítésként mindig jó lehet vagány motoros nőket nézegetni. 

A válaszadók 52,2%-a motoros iskolát keresett, mikor ránk bukkant, és csak ezután jönnek azok, akik motoros programokról kerestek információt (49%) és akik női motoros ruhára vadásztak a neten (46%), mikor eléjük kerül ez az oldal.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!