Töltsd ki a Csajok a motoron kérdőívét és nyerj!

kerdoiv cimlapAz elmúlt néhány évet főképpen babázással töltöttem, így sokkkkal kevesebb időm volt a motorozással és a Csajok a motoron oldallal foglalkozni, mint korábban. Közben sok minden változott a motoros világban, ezért ismét szeretném kikérni a véleményed az oldallal kapcsolatban. 

Bár a zárt facebook csoportunkban viszonylag gyakran kérdezek ezt-azt az oldallal kapcsolatban, eddig kétszer volt rá példa, hogy ehhez hasonló, nagyobb szabású internetes felméréssel próbáltam meg kipuhatolni, hogy jó irányba haladnak-e a dolgok a házunk táján, min kellene változtatni, hogy az olvasók ízléséhez, igényeihez alakítsam az oldal működését. 

A 2011-es kérdőív ereményeit itt tudod elolvasni, a 2014-es összegzés pedig itt található. Még ennyi év után is megmelengeti a szívem némelyik hozzászólás. 

HIRDETÉS (x)

Mivel nem lett egy rövid kérdőív - ha már ilyen ritkán zakatlak ilyesmivel, akkor egyszerre mindent tudni akarok - természetesen nem kérem ingyen. Azok között, akik a kérdőív végén megadják az email elérhetőségüket, 3 db 5000 Ft értékű kupont fogok kisorsolni, amit a Csajok a motoron webáruházában vásárolhatnak majd le a szerencsések. 

A válaszadásra 2019. március 15-ig van lehetőség, utána minél hamarabb igyekezni fogok feldolgozni az eredményeket és levonni a megfelelő tanulságokat. Természetesen ismét készül majd egy összefoglaló cikk is az eredményekből.

Köszönöm, hogy a válaszaiddal te is segítesz, hogy a legjobbat tudjam kihozni a Csajok a motoron oldalból és a motoros csajok közösségéből. 

A kérdőívet itt találod

De itt is megpróbálhatod kitölteni, csak nem biztos, hogy ráfér az oldalra: 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!