Töltsd ki a Csajok a motoron kérdőívét és nyerj!

kerdoiv cimlapAz elmúlt néhány évet főképpen babázással töltöttem, így sokkkkal kevesebb időm volt a motorozással és a Csajok a motoron oldallal foglalkozni, mint korábban. Közben sok minden változott a motoros világban, ezért ismét szeretném kikérni a véleményed az oldallal kapcsolatban. 

Bár a zárt facebook csoportunkban viszonylag gyakran kérdezek ezt-azt az oldallal kapcsolatban, eddig kétszer volt rá példa, hogy ehhez hasonló, nagyobb szabású internetes felméréssel próbáltam meg kipuhatolni, hogy jó irányba haladnak-e a dolgok a házunk táján, min kellene változtatni, hogy az olvasók ízléséhez, igényeihez alakítsam az oldal működését. 

A 2011-es kérdőív ereményeit itt tudod elolvasni, a 2014-es összegzés pedig itt található. Még ennyi év után is megmelengeti a szívem némelyik hozzászólás. 

HIRDETÉS (x)

Mivel nem lett egy rövid kérdőív - ha már ilyen ritkán zakatlak ilyesmivel, akkor egyszerre mindent tudni akarok - természetesen nem kérem ingyen. Azok között, akik a kérdőív végén megadják az email elérhetőségüket, 3 db 5000 Ft értékű kupont fogok kisorsolni, amit a Csajok a motoron webáruházában vásárolhatnak majd le a szerencsések. 

A válaszadásra 2019. március 15-ig van lehetőség, utána minél hamarabb igyekezni fogok feldolgozni az eredményeket és levonni a megfelelő tanulságokat. Természetesen ismét készül majd egy összefoglaló cikk is az eredményekből.

Köszönöm, hogy a válaszaiddal te is segítesz, hogy a legjobbat tudjam kihozni a Csajok a motoron oldalból és a motoros csajok közösségéből. 

A kérdőívet itt találod

De itt is megpróbálhatod kitölteni, csak nem biztos, hogy ráfér az oldalra: 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!