Itt a Valentin-napi ajándék a játékfüggő pasidnak!

days gone videojatekValentin-nap? Ha a pasid videojáték-függő, ígérd be neki a PlayStation játékát, persze úgy, hogy ne ismerje a sztorit, és így a későbbiekben te is játszhatsz. Közben pedig olvadozhatsz a képernyő előtt, hogy ilyen szerelem márpedig nincs...

Megvan a szitu, amikor már elvégezted a házimunkát, megfőztél, kimostál, ki is teregettél, felsepertél, felmostál és úgy odabújnál a pasidhoz, aki mit csinál? Játszik.

Aki éppen a második világháború kellős közepén, a német repülőegység pilótája és lövi az ellenséget. Ajándék? Leghőbb vágya a legújabb PlayStation videojáték.

HIRDETÉS (x)

De, mivel te cseles vagy és ideje végre önmagadra is gondolnod, mondd azt neki, hogy hallottál egy, áprilisban megjelenő, fantasztikusan csúcs új játékról és ez lesz a meglepetés. Biztosan felkelted az érdeklődését! (A sajátodat még jobban!)

"Deacon St. John és Sarah Whitaker nem egy mindennapi páros. A férfi Oregon vidékies tájáról érkezett, mint egy motoros klub törvényen kívüli tagja. Sarah ezzel szemben Seattle-ből jött, botanikusként pedig jól értett a biokémiához.

Mégis, amint összefutottak az oregoni Farewell kietlen útjain, szinte egyből elválaszthatatlanok lettek. Készen állnak rá, hogy belemotorozzanak a naplementébe és egy új fejezetet nyissanak az életükben - ezúttal együtt, mint férj és feleség" - ezzel a leírással találkozhatunk a PlayStation hivatalos oldalán, a Days Gone nevezetű játékról.

days gone videojatek1

Amint meglesz a játék, máris elmerülhetsz a szerelmes motorosok mindennapjaiban, motorozhattok és követheted őket útjukon, harcolhatsz velük a zombikkal... Közben, a pasid elvégzi a házimunkát, míg te játszol! A hatás garantált!

Forrás, fotó: PlayStation

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!