Támogasd a Csajok a motoron oldalt!

csam tamogatasIlyen még nem volt. Ezúttal olvasóink segítségét kérjük. 

Ahogy a világ nagy hírportáljait, úgy a Csajokamotoron.hu oldalt is elérte a hirdetési piac átalakulásából származó pénzhiány és így az oldalunk fennmaradása is veszélyben forog. Márpedig mi szeretjük ezt az oldalt, szeretjük az olvasóinkat, és fontosnak tartjuk ezt a közösséget, a tájékoztatásotokat a motoros világ híreiről. Úgy gondoljuk, hogy szükége van a magyar motoros életnek egy olyan fórumra, ahol a motorozó nők vannak a középpontban. 

Annak idején, 2006-ban jó ötletnek tűnt, hogy az offline újság helyett egy online portált hozzak létre, ahol a nyomdai költségek és a terjesztési díjak nélkül viszonylag olcsón lehet újságot írni. Igaz, hogy a hirdetési bevételek - amelyekből fenntartottuk az oldalt és magunkat - is szerényebbek voltak, de azért ez az összeg még elegendő volt arra, hogy fedezze az oldal fenntartási költségeit.

HIRDETÉS (x)

2008-ban jött a válság, és a papír alapú újságok, magazinok közül nagyon sok csődbe ment. Többek között azért is, mert a hirdetők az olcsóbb, online hirdetésket választották. Akkor már látszott, hogy a mi piacunkon is szűkül a hirdetők köre, hiszen az addig jól működő motoros boltok közül is sokan bezárták a kapuikat, és a motorimportőrök is egyre szűkebbre húzták a nadrágszíjat.

Ahogy a közösségi oldalak hirtelen népszerűek lettek, az online hirdetési piac is átalakult. Manapság bármelyik vállalkozás kedvező áron hirdethet ezeken a felületeken a sok lúd disznót győz elvén, így anyagilag kevésbé éri meg nekik, hogy direkt bannerhirdetéseket jelentessenek meg a hírportálokon. (Persze SEO - keresőoptimalizálás - szempontból nagyon is megérné egy régi, bejáratot, nagy forgalmú oldalakon megjelenni, de ezt meg még sokan nem értik.)

Gondolom észrevetted, hogy az elmúlt években egyre szaporodnak a hirdetési helyek is a Csajokamotoron.hu oldalain, de ezek a bannerek is csak a korábbi bevételek töredékét jelentik (hiszen egyre többen használják a hirdetésblokkoló programokat). És van az a szint, amikor a hirdetések mennyisége az olvasói élmény rovására megy. Viszont a tartalomgyártás pénzbe kerül - mondta nemrég egy kollégám nagyon bölcsen.

A hiányzó hirdetési bevételeket próbáljuk a webáruház eladásaiból fedezni, és lenne még az a lehetőség, hogy előfizetéses felületen tesszük elérhetővé az oldalt, de mivel nem vagyunk egy New York Times, valószínűleg ez a megoldás sem vinne előre.

Ha szereted a Csajok a motoron oldalt, Valentin napra most azt kérjük tőled, hogy amennyiben lehetőséged van rá, támogasd a munkánkat, az oldalunk fenntartását néhány liter benzin árával. Cserébe mi mindent elkövetünk, hogy még jobb és hasznosabb tartalmakkal lássunk el. 

Támogatásodat az alábbi gombra kattintva tudod elküldeni banki átutalással vagy PayPallal. 

Támogasd a Csajokamotoron.hu-t!

Ha szeretnéd, hogy a nevedet megjelentessük a támogatóink listájában az oldalon, kérlek írd be a neved az utalás megjegyzés mezőjébe!

Köszönjük a segítségedet! 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!