Pink új motort vett az új évre

pink motorja ol57 2A háromszoros Grammy-díjas, amerikai énekesnő már régóta imádja a motorokat. Úgy döntött, a több évnyi babázás után most új motort vesz, és egy fantasztikus, épített csodára esett a választása. 

Pink (eredeti nevén Alicia Moore) igazi motoros családban él. Férje, Carey Hart, akivel 2006 óta házasok, sikeres freestyle motorversenyző volt, de már kislányuk, a 2011-ben született Willow is motokrosszozik, ahogy a 2016-os születésű, 2 éves Jameson is oda van a motorokért. Ha a szülőkön múlik, borítékolható a további motorozásuk is, hiszen házuk kertjében egy saját motokrossz pályát is építettek.

"Új év, új motorkerékpár" - ezt írta Pink az instáján a kép mellé, amit az új szerzeményéről töltött fel. A motort az Ol'57 névre keresztelte készítője, a Evan Favaro, a Speakeasy Motors tulajdonosa. A Harley-Davidson Custom EVO-t Favaro eredetileg saját magának építette. 

HIRDETÉS (x)

A nagyon leegyszerűsített,  klasszikus stílusú motorkerékpár számos technikai bravúrt magába foglal. Nyilván a blokk is valami brutál tuningolt csoda, de például az első villa és a hátsó rugózás is igen érdekesen van megoldva.

Az egyik legfeltűnőbb különlegessége azonban az, hogy nincs rajta üzemanyagtartály, így a gyönyörű, V2-es blokk teljes szépségében látható. Persze ez így nem igaz, hogy nincs benzintank... a pontos megfogalmazás inkább az, hogy nem a megszokott helyén.

Ha alaposan megnézed a képeket, te is észreveheted, hogy a hátsó sárvédőben és az ülés alatt van elrejtve a nafta. Arra kíváncsi lennék, hogy így milyen lett a motor súlypontja, mennyire könnyen, vagy inkább nehezen vezethető.

Igaz, hogy a 163 cm magas Pink erős nő, jó kondiban van, de még ő is azt írta az Instagramon, hogy ezt a motort úgy kell majd betörnie, mint egy vad lovat. Talán később is posztol majd a közös kalandjaikról. 

pink motorja ol57 1

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!