Mit jósol az asztrológia 2019-re a motorosoknak?

Tartalomjegyzék

motoros horoszkop2019 a Merkúr éve, azaz ez az uralkodó bolygó idén. A Merkúrnak köszönhetően az év legfontosabb témája a kapcsolatok.

A Merkúr bolygó segíti a kapcsolatépítést nyitottság és kommunikáció révén, vagy éppen ha valakivel haragban voltál, azzal az illetővel nagy eséllyel újra beszélni fogsz. Amúgy sem éri meg haragot tartani, főleg motoros körökben, mert valamelyik motoros találkozón úgyis találkozni fogtok.

A tanulás nagy hangsúlyt kap ebben az évben, így ha most kezded el a a jogsit, annak lesz egy plusz lökete. Nem kerül sok erőfeszítésbe, hiszen ez az időszak segít, hogy szinte magadba szívd a tudást.

Mivel a Naphoz ez a bolygó van a legközelebb, így a leggyorsabban is kerüli meg azt. Ebből következik, hogy a gyorsaság is fontos jellemzője a Merkúrnak. Ebben az évben tehát még óvatosabban a túl nagy sebességgel, mert könnyen lemeszelhet a rendőr!
A Merkúr az egység szimbóluma is, ezáltal nagy az esély a Merkúr évében a boldog és tartós házasságkötésekre.

Tehát motorra fel Biker lady-k! Ne féljetek az újtól, legyetek nyitottak, kommunikáljatok, tanuljatok, és meglesz a jutalma! Idén minden jegy szülötte megkapja a lehetőséget, hogy a legjobbat hozza ki magából, hála a Merkúrnak.

És akkor lássuk a részletesebb elemzést! Lapozz a következő oldalra! 

HIRDETÉS (x)

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!