Benne vagyunk az újságban

Még február elején keresett meg minket egy újságító, hogy a női közösségekről induló új sorozatukban az elsők között szeretnének bemutatni minket.

A telefonos interjúk mellé szükség volt illusztrációra is. Hiába ajánlgattam a nyári fotóinkat, ragaszkodtak a saját fotósuk által készítettekhez. Nehéz volt hirtelen összehozni, hogy a képeken motor is legyen, mivel sajnos ilyenkor a legtöbb motorosnak még bőven téli álmot alszik a gépe. A megjelenés viszont már - reményeink szerint - tavaszi időpontban lesz, ezért nem lehetett havas a háttér.

Köztes megoldásnak jónak tűnt Vik30 munkahelyének mélygarázsa. Viki a motoroját is itt tárolja télen, így melegebb, szárazabb napokon könnyen elő is tudja venni egy-egy rövidebb körre. Aki előtt azonban mindannyian megemelhetjük a kalapunkat Pacikó, aki egyenesen Dányból motorozott el Óbudára a fotózás kedvéért, majd a sötét téli estén haza is. Sajnos a megjelent képekről ő és a motorja lemaradt.

 

HIRDETÉS (x)
A tegnap megjelent számban azután a szemfüles motoros lányok megtalálták magukat. Sajnos az egy darab kép nem igazán alkalmas a motorozás élményének élethű bemutatására, de örülök, hogy kérésemre mégis jópáran eljöttek a hirtelen jött fotózásra.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!