Nők a Daytona Bike Week-en

Idén is megrendezik a Daytona Bike Week-et, immáron 69. alkalommal február 26. és március 7. között.

Nők, kik rajonganak a motorokért, és a motorozásért, százával érkeznek a rendezvényre, hogy a Harley-Davidson Motor Company-val karöltve támogassák a Muscular Dystrophy Association-t (MDA), mely egy olyan egyesület, ami az izomsorvadásban szenvedőknek nyújt segítséget.

2010. Március 2-án az MDA és a Harley-Davidson megrendezi a 3. "Harley-Davidson Woman's Ride"-ot. A rendezvény lényege, hogy a női motorosok bejárják Daytona poros útjait, hogy ezzel ünnepeljék a motorozás nyújtotta szabadságot, és szenvedélyüket, és támogassák az MDA fontos munkáját.

HIRDETÉS (x)

A rendezvény résztvevői a barátaiktól és családtagjaiktól is gyűjtöttek ajándékokat és adományokat a szervezet "Summer Camp" programjának, melyet országos méretűre szeretnének növelni. Az első 500 adományozót, és azokat, akik 600 amerikai dollár felett adományoznak, értékes ajándékokkal jutalmazzák. A három legnagyobb értékben adományozó pedig egy eredeti Harley-Davidson dzsekit kap majd. A múlt évben a résztvevők több mint 65000 dollárt gyűjtöttek össze az MDA-nak.

A nagy volumenű jótékonysági programok mellett a Harley-Davidson egy külön területet is kialakított a nők számára, ahol mindenféle ügyességi versenyeket rendeznek számukra. A már motorozók újabb praktikákat tanulhatnak, az érdeklődők pedig megismerhetik ezt a sportot közelebbről, hogyan kezdjenek bele, hogyan tanulhatnak többet a motorozásról. Motoremelési gyakorlatban is részt vehetnek, valamint esély nyílhat az új Harley-Davidson Pink Label kollekció valamelyik darabjának megnyerésére is.

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!