Vásárolj 10 000 Ft fölött és pólót küldünk ajándékba!

csam black fridayOlyan akciót találtunk ki, amilyen eddig nem volt. Black Friday-tól Cyber Monday-ig vásárolj a Csajok a motoron webáruházában!

A 2018-as Black Friday - Fekete Péntek - alkalmából 2018. november 22-26. között áruházunkban olyan akciót találtunk ki, amilyen eddig soha nem volt. Hogy ezt az akciót igazán értékelni tudd, először nézz szét, hogy mi mindent találsz nálunk. A Csajok a motoron saját termékei mellett felhívnám a figyelmet az ajándék ötleteinkre is, ahol mindenféle praktikus és/vagy vicces, jópofa motoros ajándékot találsz.

Ha még nincs ötleted karácsonyra, nálunk biztos találsz valamit, amire a motoros ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak szüksége van. Vagy ha nincs is rá szüksége, örülni fog neki, hogy az eszedbe jutott, és meglepted valami aprósággal. 

HIRDETÉS (x)

Idén nem kedvezménnyel készültünk a Black Friday alkalmából, mert mindenki más azzal csábítja a vevőket. Nálunk a vevő az első, és mivel tudjuk, hogy aki itt vásárol az a Csajok a motoron elkötelezett híve, úgy gondoltuk, vásárlóink biztosan örülnének egy egyedi csajos vagy pasis, motoros pólónak. Még akkor is jó választás ez, ha nem magadnak választod az ajándék pólót, hanem ajándékba adod annak, akinek a többi ajándékot is vásároltad. 

Tehát idén, 2018 november 22-26. között, Black Friday és Cyber Monday között (péntektől hétfőig, de igazából az akció nálunk már csütörtökön, vagyis ma elkezdődik), minden 10 000 Ft fölötti vásárlás mellé egy Csajok a motoron pólót küldünk ajándékba. Az összeg a szállítási díj nélkül bruttó értékben értendő. 

Semmi mást nem kell tenned, mint a megrendelés végén a megjegyzésbe írd be a pólóméreted, és hogy férfi vagy női pólót szeretnél. A póló nem választható, de ha megírod, hogy milyen pólód van már - vagy milyen nincs még - azt megpróbáljuk figyelembe venni.

Jó böngészést, és sok jó fogást kívánok az előttünk álló hétvégére! 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!