Tiffany sztár lesz

Emlékeztek még Tiffany Coatsra? Ő a legutóbbi női motoros kalandor, aki a kósza ötlet hatására motorra pattant és átszelte a Földet az öreg, ám megbízható BMW-jén.

Amikor utoljára hallottunk felőle elhatározta, hogy elmotorozik Angliából Külső-Mongóliába, majd miután odaért, a visszaúton eltévedt, majd Los Angelesben kötött ki.

Az út után repülővel tért vissza az Egyesült Királyságba, ám elhatározta, hogy visszamegy a motorért, és saját lábán viszi majd haza. Időközben kapott egy sokkal kecsegtetőbb ajánlatot, amihez mind ő, mint a motor szükségesek.

HIRDETÉS (x)
A BMW új kampányt tervez, amelyben öt, a mindennapokban is BMW-t használó tulaj és motorjaik szerepelnek majd, különböző helyzetekben. Tiffanyt felkérték, hogy szerepeljen a BMW széria egyetlen motorreklámjában. Így tehát Tiff és a motorja jövő hónapban Törökországba repül, hogy felvegyék a reklámfilmet.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!