Tiffany sztár lesz

Emlékeztek még Tiffany Coatsra? Ő a legutóbbi női motoros kalandor, aki a kósza ötlet hatására motorra pattant és átszelte a Földet az öreg, ám megbízható BMW-jén.

Amikor utoljára hallottunk felőle elhatározta, hogy elmotorozik Angliából Külső-Mongóliába, majd miután odaért, a visszaúton eltévedt, majd Los Angelesben kötött ki.

Az út után repülővel tért vissza az Egyesült Királyságba, ám elhatározta, hogy visszamegy a motorért, és saját lábán viszi majd haza. Időközben kapott egy sokkal kecsegtetőbb ajánlatot, amihez mind ő, mint a motor szükségesek.

HIRDETÉS (x)

A BMW új kampányt tervez, amelyben öt, a mindennapokban is BMW-t használó tulaj és motorjaik szerepelnek majd, különböző helyzetekben. Tiffanyt felkérték, hogy szerepeljen a BMW széria egyetlen motorreklámjában. Így tehát Tiff és a motorja jövő hónapban Törökországba repül, hogy felvegyék a reklámfilmet.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!