Hallottál a „hazakísérő telefonról”?

night streetHa éjszaka, hajnalban vagy kénytelen mondjuk egy buliból hazakeveredni és várod a buszt, a taxit, mert ittál és ott kellett hagyni a motorodat… netalán egy kicsit félsz és szükséged van valakire, hívhatod a 06-80-442-422-es ingyen telefonszámot.

Ha tehát nem akarod zaklatni az éppen alvó családtagjaidat, barátaidat, a „hazakísérő telefon” segíthet, vagyis az, aki a vonal másik végén azzal próbál neked megnyugvást nyújtani, hogy beszélget veled, amíg szükséges.

A cél az, hogy „a telefonáló egy kellemes beszélgetés mellet úgy tudja elérni a célját, hogy ne érezze magát teljesen elhagyatottnak és tudja, ha bármi történik azonnal küldöm a segítséget” olvasható a Hazakísérő Telefon oldalán.

HIRDETÉS (x)

Ez a dolog úgy működik a gyakorlatban, hogy ha félsz, hívod a fenti zöld számot és a segítségedre siető, először elkéri a telefonszámodat, a tartózkodási helyedet és az úticélodat – így baj esetén azonnal tud segítséget küldeni.

Figyelemmel követi a haladásodat az internetes térképen, miközben beszélgettek és mindig figyelmeztet, hogy figyeld az utcákat, hol jársz éppen.

A Hazakísérő Telefon munkatársai önkéntesekből állnak, akik így szeretnének segíteni embertársaikon.

A zöld számot hívhatod péntek, szombat és munkaszüneti napok előtti este 22 órától, egészen hajnali 4-ig. A hét többi napján pedig 21 órától hajnali 2-ig.

Forrás: Hazakísérő Telefon
Fotó: Digital Photography School

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!