Halálos motorbalesetet szenvedett a szexi orosz Instagram-sztár

olya petrova halalos balesetOlya Petrova-nak, több mint 60 ezer követője volt az Instagramon – dekoltázsa és motoros videoi nagy sikert arattak. Nemrégiben közlekedési balesetben veszítette életét.

Az orosz származású Olya Petrova 22 évet élt, s az internetes világban blogger volt, aki szexi motoros fotóival és videoival szerzett magának az Instagramon több mint 60 ezer követőt.

A baleset körülményeit még nem tisztázta teljesen a rendőrség, de annyit lehet tudni, hogy a lány nagy sebességgel haladt az úton a Honda CBR600RR motorjával, majd hátulról belecsapódott egy Volvo-ba – az autó vagy jelezte a kanyarodási szándékát, vagy sem...

HIRDETÉS (x)

Amikor Olya elindult motorozni, még úgy gondolta, hogy a téli szezon előtt, ez lesz az utolsó motorozása, tehát jó móka lesz így lezárni a késő nyarat. Sajnos, véglegesen az utolsó útja lett ez a motorozás. Olya Petrova videoit itt találod.

olya petrova halalos baleset1

Azok, akik dejavu-t éreznek, igazuk van, ugyanis tavaly egy Olga Pronina nevezetű orosz lány is meghalt – róla itt írtunk. Olga, a vakmerő motoros mutatványairól volt híres. A 40 éves hölgy, legtöbbször szexi fehérneműben pattant fel a motorra, s készített videokat.

Nem csak ez a két hölgy vállalt veszélyes motoros mutatványokat azért, hogy minél több követőt szerezzen, hiszen az Instagramon nagyon sok, tőlük fiatalabb lány próbálkozik szintén a "szexi, vagány motoros csaj" szerepében tetszelegni, növelve ezzel a balesetveszélyes helyzetek számát.

Forrás: vezess.hu

Fotó: vezess.hu, Sputnik International

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!