Halálos motorbalesetet szenvedett a szexi orosz Instagram-sztár

olya petrova halalos balesetOlya Petrova-nak, több mint 60 ezer követője volt az Instagramon – dekoltázsa és motoros videoi nagy sikert arattak. Nemrégiben közlekedési balesetben veszítette életét.

Az orosz származású Olya Petrova 22 évet élt, s az internetes világban blogger volt, aki szexi motoros fotóival és videoival szerzett magának az Instagramon több mint 60 ezer követőt.

A baleset körülményeit még nem tisztázta teljesen a rendőrség, de annyit lehet tudni, hogy a lány nagy sebességgel haladt az úton a Honda CBR600RR motorjával, majd hátulról belecsapódott egy Volvo-ba – az autó vagy jelezte a kanyarodási szándékát, vagy sem...

HIRDETÉS (x)

Amikor Olya elindult motorozni, még úgy gondolta, hogy a téli szezon előtt, ez lesz az utolsó motorozása, tehát jó móka lesz így lezárni a késő nyarat. Sajnos, véglegesen az utolsó útja lett ez a motorozás. Olya Petrova videoit itt találod.

olya petrova halalos baleset1

Azok, akik dejavu-t éreznek, igazuk van, ugyanis tavaly egy Olga Pronina nevezetű orosz lány is meghalt – róla itt írtunk. Olga, a vakmerő motoros mutatványairól volt híres. A 40 éves hölgy, legtöbbször szexi fehérneműben pattant fel a motorra, s készített videokat.

Nem csak ez a két hölgy vállalt veszélyes motoros mutatványokat azért, hogy minél több követőt szerezzen, hiszen az Instagramon nagyon sok, tőlük fiatalabb lány próbálkozik szintén a "szexi, vagány motoros csaj" szerepében tetszelegni, növelve ezzel a balesetveszélyes helyzetek számát.

Forrás: vezess.hu

Fotó: vezess.hu, Sputnik International

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!