Tudtad, hogy Wonder Woman motoros csaj?

gal gadot motorcycleA gyönyörű izraeli színésznő, Gal Gadot, akit Wonder Woman-ként ismerhetett meg a világ, a civil életben a motorozás szerelmese, no és egy 2006-os Ducati Monster S2R-é. Bár, mióta két kislánya megszületett, inkább velük foglalkozik, minthogy a szenvedélyének hódoljon - olvasni róla.

A Halálos iramban 5-6-7. című, Vin Diesel filmekben Gal megmutathatta motoros tudását, és az alkotás kedvéért, szakértőktől tanult meg még jobban két keréken vezetni.

Persze, a színésznő, mióta anya lett, elkezdte hanyagolni a motorozást. De mindez a tényeken nem változtat, sőt, akinek a szíve a motorozásé, az úgysem tudja örökre abbahagyni…

HIRDETÉS (x)

Gal 1985. április 30-án született Petah Tikvaban, Izraelben. Édesapja mérnök, édesanyja pedig tanárnő. Nem meglepő, hogy Gal 18 éves korában Miss Israel lett, s modellkedett, tévésorozatokban játszott. Ugyanakkor, a jogi pálya érdekelte.

 

20 éves korában, mint sorstársainak, be kellett vonulnia az izraeli hadseregbe, a kötelező 2 éves katonai szolgálatra. Itt tanulta meg a fegyverek kezelését, aminek a későbbiekben sok hasznát vette a filmes karrierje során, hiszen nem kellett megtanítani neki és kaszkadőr sem kellett helyette…

 

Nemzetközileg a Halálos iramban 3 filmje miatt vált ismertté, majd, amikor 2016-ban megkapta a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című filmben Wonder Woman szerepét, egyenes út vezetett a teljes sikerhez. Mutatja ezt az azóta önálló szupercsajos film is.

A csodaszép színésznő már elkelt, 2008-ban ment férjhez egy izraeli ingatlanfejlesztőhöz, Yaron Varsanohoz, akivel két gyermekük született: 2011-ben Alma, 2017-ben pedig Maya.

Egyelőre háromszor alakította Wonder Woman szerepét, de várjuk a folytatást, milyen filmekben fog feltűnni a színésznő!

wonder woman gal gadot

Forrás: Wikipédia
Fotók: fromthegrapevine.com; glamour.com

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Az egyik nyilvános motoros csoportban felmerült annak a lehetősége, hogy a csapat moderátora egy KRESZ...
Bővebben...
Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!