A nők tényleg a kapuzárási pánik miatt motoroznak?

Tartalomjegyzék

kapuzarasi panik motoronValó igaz, hogy mostanában egyre több érett nőt látni motoron, de teljes volt a közfelháborodás, mikor egyik társunk férje azt merte mondani, hogy a nők a kapuzárási pánik miatt kezdenek motorozni. Szeretnéd tudni, hogy mit gondolunk erről? 

Az egész azzal kezdődött, hogy volt egy hirdetés, hogy egy bankkártya reklámhoz 18-35 év közötti motoros nőket keresnek, amit alaposan kiveséztünk a zárt facebook csoportban. Például miért számít, hogy hány éves valaki, akin full motoros felszerelés és bukósisak van, hiszen a motoron a kor nem látszik. Mondjuk az lehet egy megoldás, hogy a bankkártya célcsoportja a fiatalabb korosztály - az öregek csak készpénzt használnak, vagy ilyesmi. 

A hirdetés alapján mondjuk arra gyanakszom inkább, hogy a reklám készítője arra számított, hogy jelentkezik valami magamutogató kis liba, akinek a pénz nem számít. A 20 000 Ft-os gázsi úgy, hogy valaki az idején kívül a saját motorját és a felszerelését is kockára teszi nagyon karcsúnak tűnik annak tükrében, hogy tini koromban (ami nem ma volt) egy reklámban való statisztálásért fél havi fizetést adtak. És nem nekem kellett vinni a jelmezt, motort meg pláne. 

HIRDETÉS (x)

Aztán jött Krisztina posztja: 

 A bankkártyás reklám forgatása révén "aszongya" ma reggel a párom, hogy azért nem tudunk sokan jelentkezni erre a hirdetésre, mert mindannyian "kapuzárási pánik miatt kezdtünk motorozni 40 felett, ezért varratjátok tele magatokat, pasiztok ezerrel".... Csak kicsit röhögtem ki 😂😂😂😂😂, de elgondolkodtatott, hogy vajon ez mennyire játszik nálunk szerepet? Ki mennyire érzi" magáénak" ezt a feltételezést?

Azt gondolom mondanom sem kell, hogy néhány óra leforgása alatt majdnem 100 hozzászólás érkezett. Nagy szerencséje van ennek az úriembernek, hogy nem csöppent be személyesen a tyúkólba, mert biztos, hogy darabokra szedték volna a csajok... bár ennek veszélye még mindig nem múlt el. Rengeteg szellemes megjegyzés született, valamint sokan leírták, hogy mikor és miért keztdek motorozni - azt elárulhatom, hogy a többség nem 40 felett és nem a pánik miatt. 

Maradjunk annyiban, amit Éva írt le elsőként, hogy kapuzárási pánikjuk a férfiaknak van, a nők klimaxolnak Kattints és Tweetelj! , ami persze nem azt jelenti, hogy az jobb lenne. Brigó pedig a fején találta a szöget, mikor azt írta: "Butaság. Jobb esetben kivetítés." - Gondolom erről is tudnánk mesélni mi nők, hogy a férfiak hogy próbálják meg a bajaikat ránk vetíteni, és ezzel elhessegetni magukról a negatív gondolatokat. Netán a kapuzárási pánikjukat...

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!