Limonádéval és hekkel ünnepeltük a Csajok a motoron 12. születésnapját

csajok a motoron 12 szuletesnapAz egész hétvégés csajos varacskolás helyett szolíd traccspartival ünnepeltük a 12 éves Csajokamortoron.hu oldalt. Csak a végére nem hiányzott az izgalom. 

 

Budapesten, a Római-part árnyas fái alatt gyűltünk össze 12-en június 26-án este, hogy együtt emlékezzünk meg az egyetlen motoros nőknek szóló internetes magazin és közösségi portál megalapításáról. A délutáni futó zápor ellenére majdnem mindenki motorral érkezett - én persze nem, úgyhogy nem csak a kedd délutáni dugót kellett elviselnem az autóban a Szentendrei úton, hanem szégyenszemre még a tűző napsütést is, ami a budai oldalon fogadott. 

Voltak ismerős és még csak virtuálusan ismert motoros csajok is a találkozón, de borítékolható volt, hogy a személyes bemutatkozás után máris gördülékenyen folyik majd a beszélgetés a mindenféle motoros és csajos témáról. A hatalmas kacagásokra a közelben tartózkodók is fel-felkapták a fejüket. Beszélgetés közben jól fogyott a limonádé és a hekk meg a sűltkrumpli is, ami szintén jó bizonyíték arra, hogy a jó hangulathoz nincs szükség alkoholra. 

HIRDETÉS (x)

A hazaindulást kissé beárnyékolta, hogy a közös fotó után az egyik tagunk - aki épp szintén a születésnapját ünnepelte - váratlanul egy tripla leszúrt rittbergerrel lepett meg minket, így a buli végén szedegethettük a szép motorról letörött műanyag és fémdarabokat. Mivel a zúzódásai komolynak tűntek, és a motor lábtartója híján nem lett volna biztonságos hazavezetnie, ragaszkodtunk a kórházi kivizsgáláshoz, ő pedig - vérbeli motoros csaj lévén - a motorja biztonságba helyezéséhez. 

Némi tanakodás és telefonálgatás után megoldódott a motor hazaszállítása és ő is eljutott a kórházba, ahol éjjel még kapott egy szép gipszet a karjára orsócsont törés miatt. Ezúton is jobbulást kívánok, és reméljük, a következő szülinap már nem lesz ennyire megrázó! Szerintem igyál egyet és fogd rá a teliholdra! 

Már csak azon gondolkodom, miért nincsenek ilyen hangulatos összejövetelek sokkal gyakrabban... 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!