Sarah Palin-nak Harley-ja van?

A közelgő amerikai elnökválasztás előtt a Republikánus Párt alelnökjelöltjéről érdekes fotók jelentek meg a neten. Bár nem pornó, a szavazók most mégis spekulálnak. Vajon az ultrakonzervatívnak tartott alaszkai politikusnő tényleg motorozik?

A republikánus elnökjelölt John McCain 2008. augusztus 29-én Alaszka legfiatalabb, és első női kormányzóját, Sarah Palint választotta alelnökjelöltjének. A republikánus konvenció szeptember 4-én hivatalosan is a párt alelnökjelöltjének jelölte, így Palin lett az első republikánus párti alelnökjelölt nő. Egyúttal ő az első alaszkai politikus, aki az amerikai elnök- illetve alelnökválasztáson egyáltalán elindult.

A neten az utóbbi napokban felbukkant felvételeken Palin egy Harley-Davidson nyergében pózol. A politikusnő igen sportos életmódot folytat – vadászik, lefutotta a maratoni távot, motorosszánt vezet és van egy úszótalpas hidroplánja – tehát imidzsébe beleférne egy motor is. Az internetes oldalakon az amerikaiak mégis azt firtatják, hogy ez csak egy kampányfogás, vagy valóban motorozik is az alelnökjelölt. Eddig egyébként még nem derült ki.

 

HIRDETÉS (x)

A Harley-Davidson márka Amerika egyik jelképe. Magába foglalja az Egyesül Államok történetét, együtt volt az amerikaiakkal jóban-rosszban. Ezek a motorok ott voltak a Világháborúkban, és még azok előtt is. A republikánus szavazók legalábbis ezekben a fotókban is annak bizonyítékát látják, hogy John McCain jól döntött, mikor Sarah Palint választotta alelnökjlöltnek (miközben Obama nem lépett szövetségre Hillary Clintonnal), hiszen így nem csak az amerikai nőket, hanem az amerikai motorosokat is pártja oldalára állította.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!