Szavazz, hogy a Csajokamotoron.hu legyen Az Év Anyavállalata

az ev anyavallalata csajokamotoronA Gazdagmami.hu 2018-ban 9. alkalommal osztja ki az “Év Anyavállalata” díjat, a Csajokamotoron.hu 2015 óta pályázik erre a címre.

 

A verseny célja felhívni a figyelmet arra, hogy az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerő-piaci helyzetből is van kiút: a verseny során olyan anyukák kapnak bemutatkozái lehetőséget, akik nem féltek a saját lábukra állni és kisgyermekek, család, házimunka mellett vállalkoznak, és ezzel példát mutatnak minden anyukának!

Habár a Csajokamotoron.hu még akkor született, amikor még nem volt gyermekem, idő közben kettő is született, 2012-ben a kisfiam, 2014-ben pedig a kislányom költözött a családunkba. Azóta már én is tudom, hogy milyen erőfeszítés család és gyerekek mellett működtetni egy vállalkozást.

HIRDETÉS (x)

2015-ben neveztem be először Az Év Anyavállalata versenyre, akkor két kisgyerek mellett még arra sem volt időm, hogy ezt az egészet nagyon propagáljam, mindössze egy fórum poszt született róla akkor. 2017-ben már blogbejegyzést is írtam, és ebben az évben különdíjat kaptam a verseny egyik szponzzorától, ami nagyon jól esett. 

A megjelenés jelentősége az, hogy habár a nevezőket szakmai zsűri is bírálja, közönségdíj is van, így számít, hogy kire érkezik a legtöbb szavazat. Ezért azt szeretném kérni, hogy ha tetszik a Csajokamotoron.hu, értékeled a 12 éves munkámat azzal, hogy az alábbi linken megnyomod a TETSZIK gombot. A szavazás május 4-ig tart. 

Előre is köszönöm a támogatásod. 

banner 200x200

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!