Miért árulnak zsákruhát az interneten?

marilyn monroe zsakruhaAz egyik – többek között – ruhákat árusító online áruház oldalán láttam, hogy lehet vásárolni krumplis zsákot imitáló ruhát. Rémlett, hogy mintha láttam volna már ilyesmit. Nemrég rám talált a válasz: Marilyn Monroe viselt ilyet. Hogy miért? Ezt figyeld!

A pin-up szexszimbólumon, Marilyn Monroe-n bármilyen ruhanemű, vagy ahhoz hasonlatos dolog jól áll – mi sem példázza ezt jobban, mint a burgonyás zsákból készült ruha, amit az 1950-es évek elején viselt egy fotózás alkalmával.

Azért vette fel a ruhát, mert egy újságíró nő, az egyik cikkében amiatt cikizte, hogy milyen mély kivágású ruhában jelent meg egy eseményen.  Sőt, még közönségesnek is nevezte, és az volt a hab a tortán, hogy azt írta, vegyen fel krumplis zsákot, mert az jobban áll neki.

HIRDETÉS (x)

Kapva kapott az alkalmon Marilyn és a stábja, s gyorsan átszabattak egy zsákot és ráadták a hölgyeményre, aki persze tényleg ütősen mutatott benne.

S lám, divatot teremtett ismételten a szexistennő, mert manapság is árulják a krumplis zsák ruhát. (Azt megnézném, ki veszi fel utcai használatra... Poénból persze rendben van, na de amúgy...)

Forrás: vintag.es
Fotók: Pinterest

Mit gondolsz erről, vennél ilyen ruhát bármilyen okból?

marilyn monroe zsakruha1

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!