Miért árulnak zsákruhát az interneten?

marilyn monroe zsakruhaAz egyik – többek között – ruhákat árusító online áruház oldalán láttam, hogy lehet vásárolni krumplis zsákot imitáló ruhát. Rémlett, hogy mintha láttam volna már ilyesmit. Nemrég rám talált a válasz: Marilyn Monroe viselt ilyet. Hogy miért? Ezt figyeld!

A pin-up szexszimbólumon, Marilyn Monroe-n bármilyen ruhanemű, vagy ahhoz hasonlatos dolog jól áll – mi sem példázza ezt jobban, mint a burgonyás zsákból készült ruha, amit az 1950-es évek elején viselt egy fotózás alkalmával.

Azért vette fel a ruhát, mert egy újságíró nő, az egyik cikkében amiatt cikizte, hogy milyen mély kivágású ruhában jelent meg egy eseményen.  Sőt, még közönségesnek is nevezte, és az volt a hab a tortán, hogy azt írta, vegyen fel krumplis zsákot, mert az jobban áll neki.

HIRDETÉS (x)

Kapva kapott az alkalmon Marilyn és a stábja, s gyorsan átszabattak egy zsákot és ráadták a hölgyeményre, aki persze tényleg ütősen mutatott benne.

S lám, divatot teremtett ismételten a szexistennő, mert manapság is árulják a krumplis zsák ruhát. (Azt megnézném, ki veszi fel utcai használatra... Poénból persze rendben van, na de amúgy...)

Forrás: vintag.es
Fotók: Pinterest

Mit gondolsz erről, vennél ilyen ruhát bármilyen okból?

marilyn monroe zsakruha1

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!