Csajok a motoron londoni kiadás

Tartalomjegyzék

motoros csajok londonbanLassan kortyoljuk a kávét Andival az Ace Cafe-ban. Ikonikus hely, minden itteni motoros számára. Azt hiszem, Andival is itt találkoztam először, amikor megszerveztem egy kis magyar motoros délutánt tavaly nyáron.

Ő is egy a sok magyar motoros csaj közül itt Londonban. Találkoztunk egy kis csajos csacsogós délutánra, ahol a kávé mellett megbeszéltünk ki mit újított vagy szerelt a mocin – igen azt is tudunk - és kölcsönadtam neki a kreszkönyveket a nagy motoros vizsgára.

Szeretem ezt a helyet, itt minden a motorokról szól, mint minden jelenleg az életemben.

HIRDETÉS (x)

Körülbelül két éve, harminc felett ment el az eszem. A többség itt is és otthon is annak tudja be, hogy nincs gyerekem. Mintha ez valamiféle pótcselekvés lenne a nők részéről. Nem fogom győzködni öket, 300 éve is voltak női lovasok és volt olyan is, aki csak messziről nézte a lovakat, de soha nem ült rá.

Kövesd Hajnit a közösségi oldalakon!

instagram icon
dawn_in_london
instagram icon
@Hannah07864963

Ma sincs ez másképp. Egészen pontosan teljesen mindegy, hogy mit mondasz nekik, te csak az őrült öngyilkos-jelölt leszel power rangers jelmezben.
A vicc az, hogy nagyon sokáig hasonlóan vélekedtem a motorosokról. Nem vonzott, a motor, csak egy hangos izének tartottam. Már két éve külföldön éltem - habár nem Londonban - amikor egy súlyosabb egészségügyi - és ebből kifolyólag - magánéleti krízis miatt megfordult a világ velem. Kihivás kellett, valami ami megmozgat.

Amikor pár hétre rá Londonba költöztem és a mindennapi bejárás mellett egy kicsit magamra is tudtam összpontosítani, akkor jött az ötlet, hogy valami más formáját kellene keresni a mindennapi bejarásnak, mint a busz és a vonat, mert az kiszámithatatlan, drága, plusz itt kb. negyedévente van sztrájk.

Amikor először felültem a motorra... hát repkedtek a pillangók... főleg, amikor a kinti forgalomban az első híres, angol körforgalomban az oktató azt mondta, hogy balra fogunk kanyarodni, amit én meg is tettem, de a jobb oldali sávba... nem tudom, hogy hogy csinaltam.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!