Csajok a motoron londoni kiadás

Tartalomjegyzék

motoros csajok londonbanLassan kortyoljuk a kávét Andival az Ace Cafe-ban. Ikonikus hely, minden itteni motoros számára. Azt hiszem, Andival is itt találkoztam először, amikor megszerveztem egy kis magyar motoros délutánt tavaly nyáron.

Ő is egy a sok magyar motoros csaj közül itt Londonban. Találkoztunk egy kis csajos csacsogós délutánra, ahol a kávé mellett megbeszéltünk ki mit újított vagy szerelt a mocin – igen azt is tudunk - és kölcsönadtam neki a kreszkönyveket a nagy motoros vizsgára.

Szeretem ezt a helyet, itt minden a motorokról szól, mint minden jelenleg az életemben.

HIRDETÉS (x)

Körülbelül két éve, harminc felett ment el az eszem. A többség itt is és otthon is annak tudja be, hogy nincs gyerekem. Mintha ez valamiféle pótcselekvés lenne a nők részéről. Nem fogom győzködni öket, 300 éve is voltak női lovasok és volt olyan is, aki csak messziről nézte a lovakat, de soha nem ült rá.

Kövesd Hajnit a közösségi oldalakon!

instagram icon
dawn_in_london
instagram icon
@Hannah07864963

Ma sincs ez másképp. Egészen pontosan teljesen mindegy, hogy mit mondasz nekik, te csak az őrült öngyilkos-jelölt leszel power rangers jelmezben.
A vicc az, hogy nagyon sokáig hasonlóan vélekedtem a motorosokról. Nem vonzott, a motor, csak egy hangos izének tartottam. Már két éve külföldön éltem - habár nem Londonban - amikor egy súlyosabb egészségügyi - és ebből kifolyólag - magánéleti krízis miatt megfordult a világ velem. Kihivás kellett, valami ami megmozgat.

Amikor pár hétre rá Londonba költöztem és a mindennapi bejárás mellett egy kicsit magamra is tudtam összpontosítani, akkor jött az ötlet, hogy valami más formáját kellene keresni a mindennapi bejarásnak, mint a busz és a vonat, mert az kiszámithatatlan, drága, plusz itt kb. negyedévente van sztrájk.

Amikor először felültem a motorra... hát repkedtek a pillangók... főleg, amikor a kinti forgalomban az első híres, angol körforgalomban az oktató azt mondta, hogy balra fogunk kanyarodni, amit én meg is tettem, de a jobb oldali sávba... nem tudom, hogy hogy csinaltam.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!