Ne kezdj rock életűvel!

motorcycle wedding… mondják sokan, mintegy intelem gyanánt. Nem egyszer hallottam már, hogy rock zenészekkel, motoros pasikkal nem szabad kezdeni, jobb a megbízható, rózsaszín inges, otthon ülős és így tovább... 

Tudom, általánosítóak voltak a fenti sztereotípiák, mind a rockereket-, mind a rózsaszín ingeseket illetően, de szándékosan sarkosítottam a dolgokat.

Igen, a rózsaszín ingesek külön kategóriát képeznek nálam, mert „félelmetesek” és itt még fokozhatnám a kiszedett szemöldökű, agyonszolizott pasikig, de kinek a pap, kinek a papné.

HIRDETÉS (x)

Az, hogy a rock zenészekre, motorosokra nézve a vadságot, a szabadságot, az úgymond csajozósságot látják az emberek, persze igaz, de nem egy példát láttunk-hallottunk már arra, hogy az álszenteskedő „jó fiúk” szintén miket művelnek.

Szerintem mindezek elvi kérdések, és bármely társadalmi csoportosuláshoz tartozó férfiak között van olyan, aki csajozós és van olyan, aki nem.

De természetesen, kedvelt, sokat elővett téma ez, és gondolom, tudnál mesélni számtalan példát a saját életedből! Tedd meg!

Fotó: Weddbook

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

Azért egy-egy ilyen, eredetileg nemzeti, ma politikai "ünnepen" fejéhez kap az ember. Én vén csoroszlya...
Bővebben...
A hosszú, hideg tél után igazi felüdülés volt, hogy az elmúlt hétvégén közel 20 fok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.