Shower Beer - sör és hajkondicionáló egyben!

shower beerA Shower Beer, amely kifejezetten a zuhanyozással kapcsolatos mindenféle igényt igyekszik kielégíteni, a svédeknek jutott eszébe. De, pontosan mi a jó ebben?

A Snask és a PangPang nevezetű svéd sörgyárak hozták forgalomba a Shower Beert. Vajon, mi járhatott a fejükben, miközben azon gondolkodtak, milyen ismérvei legyenek a sörnek?

Nos, belegondoltam, ha zuhanyozás közben sörözök, egyrészt figyelnem kell arra, hogy ne menjen bele a víz a sörös üvegbe/dobozba, másrészt hova tegyem a zuhanyzófülkében...

A svédek mindenre ügyeltek: a Shower Beer úgy lett megtervezve, hogy mint a tusfürdők, samponok, pontosan a zuhanyzóban felszerelt tartókra illik. A mérete pont akkora, hogy addig tart a benne lévő nedűt meginni, amíg kényelmesen lefürdik az ember.

HIRDETÉS (x)

Plusz, a hideg sört hajkondicionálóként is használhatják azok, akik inkább a fejükre öntenék, nem pedig a gyomrukba...

Nos, érdekes ötlet, az tény – ilyenkor mindig rájövök, hogy az emberi kreativitás határtalan, még napjainkban is, pedig már tényleg annyi mindent kitaláltak, hogy hihetetlen!

Forrás, fotó: snask.com

Mit gondolsz a sörről? Álmaid netovábbja?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!