Csöcsös támogató klub

NaNa - .

boobstersocalAmatőr motorversenyző nők első versenyszezonjának támogatására jött létre a Boobster.Club. 

 

Még 2016-ban az Egyesül Államok beli Texas államban jött létre az a támogatói klub, amely zászlójára az amatőr motorversenyző nők segítését tűzte fel. Laura Gass, Juliann Pokorny és Ellena Rodriguez alapítók fejéből pattant ki a Boobster.Club elnevezés is, ami egy szójáték: a booster klub segítő szervezetet jelent, a boobster viszont a nők mellére (is) utal, ahogy ez az egyesület logóján is jól látszik. 

2017 tavaszán Laura Gass találkozott Brittany Morrow-val, és beszélgetésük során Brittany úgy gondolta, hogy ezt az ötletet érdemes lenne Dél-Kaliforniában is megvalósítani. Így jött létre 2017 októberében a Boobster SoCal klub

HIRDETÉS (x)

A nonprofit szervezet célja, hogy támogassa a női motorsportot azáltal, hogy az amatőr versenyzőket segítik karrierjük első évében. Az egyesület szponzorokat, támogatókat keres, és saját támogatói webáruházat működtet, hogy a szükséges összeget előteremtse. A versenyzők a honlapon keresztül tudnak jelentkezni tagnak, és támogatásért is. 

Az ötlet szerintem kiváló. Egy ilyen kezdeményezés valószínűleg Magyarországon is fellendíthetné a nők motorsportokban való részvételét. 

Neked lenne kedved versenyezni valamilyen szakágban, ha meglenne hozzá a megfelelő anyagi támogatás?  

boobsterplastics

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS