Csöcsös támogató klub

boobstersocalAmatőr motorversenyző nők első versenyszezonjának támogatására jött létre a Boobster.Club. 

 

Még 2016-ban az Egyesül Államok beli Texas államban jött létre az a támogatói klub, amely zászlójára az amatőr motorversenyző nők segítését tűzte fel. Laura Gass, Juliann Pokorny és Ellena Rodriguez alapítók fejéből pattant ki a Boobster.Club elnevezés is, ami egy szójáték: a booster klub segítő szervezetet jelent, a boobster viszont a nők mellére (is) utal, ahogy ez az egyesület logóján is jól látszik. 

2017 tavaszán Laura Gass találkozott Brittany Morrow-val, és beszélgetésük során Brittany úgy gondolta, hogy ezt az ötletet érdemes lenne Dél-Kaliforniában is megvalósítani. Így jött létre 2017 októberében a Boobster SoCal klub

HIRDETÉS (x)

A nonprofit szervezet célja, hogy támogassa a női motorsportot azáltal, hogy az amatőr versenyzőket segítik karrierjük első évében. Az egyesület szponzorokat, támogatókat keres, és saját támogatói webáruházat működtet, hogy a szükséges összeget előteremtse. A versenyzők a honlapon keresztül tudnak jelentkezni tagnak, és támogatásért is. 

Az ötlet szerintem kiváló. Egy ilyen kezdeményezés valószínűleg Magyarországon is fellendíthetné a nők motorsportokban való részvételét. 

Neked lenne kedved versenyezni valamilyen szakágban, ha meglenne hozzá a megfelelő anyagi támogatás?  

boobsterplastics

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!