11 évesen 11% kedvezményt adunk

Tartalomjegyzék

csam 11 szulinapJúnius 26. a Csajokamotoron.hu szuletésnapja. Ebből az alkalomból mától június 26 éjfélig 11% kedvezménnyel vásárolhatod meg termékeinket a webáruházban.

Tizenegy évvel ezelőtt, ilyenkor már nagy izgalomban voltam. Goyoval, a webmesterünkkel már január óta dolgoztunk együtt, hogy elkészülhessen Magyarország első, motoros nőknek szóló internetes oldala. Mivel én a weboldalakhoz akkor még semennyit sem értettem, csak az ötleteimet adtam, ő pedig megmondta, mi az, amit meg lehet csinálni, és mi az, amit egészen máshogy kéne.

Bevallom, a mai napig vannak vitáink, hiszen semennyire nem vagyunk egyformák. Ő férfi, én nő. Ő internet guru, én inkább papír újságokat írtam addig. Ő inkább a letisztult dizájnt szereti, én erőltetem a csajosabb dolgokat. Ő nem motorozik, én igen. De ezeken kívül is számos különbséget tudnék felsorolni. Szerintem épp azért tudunk jól együtt dolgozni, mert szinte mindenben különbözünk. Mégis, miután az ötleteinket összecsiszoljuk, mindig kisül belőle valami jó.

HIRDETÉS (x)

Tizenegy évvel ezelőtt ez a dolog még keményebb volt, hiszen akkor ismerkedtünk meg. Egy ismerősnek meséltem az ötletemről, és ő ajánlotta Goyot. Na akkor hirtelen jó sokat kellett találkoznunk, beszélhgetnünk, egyeztetnünk, mire elkészült a legelső oldal, a logó, és Goyo ellenállása ellenére belezsúfoltuk egy oldalba mindazt a rengeteg tartalmat, amit én szerettem volna, és mindazt a technikát, amit ő tudott biztosítani.

Azóta már legalább háromszor újult meg teljesen az oldal, de szinte heti szinten frissíti, fejleszti a háttérben, hogy mindig minden jól működjön, hogy mindig minden aktuális legyen. Most éppen a webáruház megújítása a terv, de mivel ez is egy jó nagy falat lesz, mindketten tologatjuk az időpontot.

 

(A cikknek még nincs vége, lapozz a következő oldalra a kedvezményhez!)

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába nézegetem bizakodva a hétvégi időjárást, jelen állás szerint úgy fest, hogy ennyi volt számomra...
Bővebben...
Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!