A motoros csajok a rúdon is megállják a helyüket

csajok a rudon 3Hogy a motoros csajok mennyire nem férfiasak, azt jól példázza az is, hogy sokan közülük a motorozás mellett valmi igazán nőies hobbit is csinálnak. Az egyik ilyen lehet például a rúdtánc.

Ez az önmagában is különleges sport sokakban pejoratív értelemmel bír. A legtöbb ember még mindig az erotikus műsorok oszloptáncoltató hölgyeinek kétes erkölcsére asszociál, ha meghallja. Pedig a rúdtánc mára egy komoly sportággá nőtte ki magát.

Mivel a gyakorlatokat saját testsúllyal végzik a sport szerelmesei, igen dinamikus és hasznos izmokra tesznek szert, amik egyúttal nagyon szép, formás alakot is feltételeznek. Valljuk be, jó nézni őket.

HIRDETÉS (x)

Ha csak arra gondolok, hogy a rúdmászás milyen komoly feladat volt az általános iskolai tornaórán, és hogy életemben mindössze egyszer sikerült felmásznom a tetejére (a többi csak valami vergődés-féle volt a rúd aljánál), csodálattal nézm azokat, akik nemcsak megtartják a saját súlyukat egy ránézésre is csúszósnak látszó krómozott rúdon, de még mindenféle trükköket is bemutatnak.

Ennél már csak az a vagányabb, ha mindezt motoros csajok csinálják. Az meg, hogy egy férfi is keveredett közéjük, csak azt bizonyítja, hogy ez valóban egy nagyon kemény sport. Hogy mellette sexi is, az csak hab a tortán.

Birge összevágott egy rövid videót, amin a motoros csajok, Virgi, Ency, Duracell, Vivi, birge, és az egyetlen férfi, Zsolt mutatják be trükkjeiket a rúdon. Nézzétek és csodáljátok!

csajok a rudon 1csajok a rudon 1

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!