Ismered Hildát, a duci pin-up lányt?

hilda pin up girl8Hilda az 1950-es évek végén „született”, akinek Duane Bryers illusztrátor volt a szülőatyja. Jó lenne tudni, ki ihlette a mindig mosolygós Hildát, hiszen életet sugárzó kedves alakja tette híressé "gazdáját".

Korábban írtunk „Szegecselő Rosie”-ról, a híres plakáton szereplő nőről, és szerencsére nála tudható, ki szerepelt az eredeti képen, amely Rosie alakját híressé tette.

De térjünk vissza Hildára, akiről a rajzokat elnézegetve, nem a szokásos pin-up ábrázolás mutatkozik meg, hiszen annyit lehet rajta nevetni...

HIRDETÉS (x)

Hilda vicces helyzetekbe keveredik a képeken, sokszor megilletődik, de csak nevet az egészen, jól érzi magát a bőrében – ezt sugallja minden ábrázolás.

Duane Bryers egyébként több ducibb modellel dolgozott pályája során, ezért nehéz rájönni, kiről mintázhatta úgy igazán Hilda alakját. Bár, lehet, hogy több nőből „született meg”...

Alkotója egészen a '70-es évek elejéig rajzolta Hilda képzeletbeli életének mozzanatait, s ez tette híressé. Eredetileg naptárakhoz készültek a képek, de az akvarellek később elindultak hódító útjukra, és sokszor újrahasznosították őket.

Forrás: pumpkin-paradise.com
Fotók: Pinterest

hilda pin up girl7hilda pin up girl7hilda pin up girl7hilda pin up girl7hilda pin up girl7hilda pin up girl7hilda pin up girl7

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Leponyvázás után szembesültem vele, hogy a motorom egy póktanya, lógtak a hálók keresztül-kasul, és a...
Bővebben...
Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!