Minden húsvéti rendelés mellé ajándékot adunk

husveti nyuszicsomagIdén első alkalommal négynapos ünnep a Húsvét Magyarországon is. Ha a szeszélyes áprilisi időjárás is úgy akarja, hatalmas motorozásoknak nézünk elébe.

A motoros szezont már többen többféle módon is megnyitották idén, de úgy tűnik, a szezonnyitó buliknak ezzel még nincs vége. Erre a hétvégére több ilyen esemény is jut, úgyhogy nehéz lesz elkerülni a motoros felvonulásokat.

Pénteken Pécsen szerveznek nyuszis felvonulást a helyi motorosok, a rendezvény tehát nemcsak a szezont nyitja meg, hanem a nyuszis jelmezeknek köszönhetően már a húsvétot is ünneplik ez alkalommal a bájkerek. Idén első alkalommal munkaszüneti nap a Nagypéntek is, ezért a délelőtt 11 órás indulás nem okozhat problémát senkinek. Munkára legalábbis ezúttal nem lehet hivatkozni. 

HIRDETÉS (x)

Szombaton Szigetszentmiklóson és Szombathelyen lesz szezonnyitó motoros felvonulás, valamint ezen a napon lesz a Pannóni MGTSZ idei első túrája is. Ha már hosszú hétvége, természetesen vasárnapra is jut egy kiskunmajsai szezonnyitó buli, hogy azután hétfőn ki-ki motorral mehessen majd locsolkodni, vagy motorral meneküljön a locsolók elől.

Ha kíváncsi vagy a további eseményekre, az egész éves listára, kattints az eseménynaptárunkra! Ha van olyan esemény,amit nem találsz a listában, de tudomásod van róla, töltsd fel saját magad, vagy küldd el nekünk emailben!

Tőlünk pedig azt kapod húsvétra ajándékba, hogy ezen a hosszú hétvégén a webáruházunkban minden beérkezett rendelés mellé apró ajándékot küldünk. Nézz körül, és válassz magadnak valamit! Ha elég figyelmes vagy, még egy kedvezményre jogosító kupont is találsz az áruházban.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Te merre motorozol ezen a szép, tavaszi hétvégén?

És mi a terved húsvét hétfőre? Menekülsz motorozni, vagy várod a locsolókat?

Írd meg nekünk hozzászólásban!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!