A Harley-Davidson célkeresztjében ismét a női nem

A Harley-Davidson újabb fogást talált ki a nők számára, hogy bátorítsák őket a motorozásra. A motorgyártó cég képviselői Amerika-szerte készítik elő a "Nemzeti Garázs Party Hónapját" (National Garage Party Month), ami 2010 márciusa lesz.

A garázs party egy olyan szórakozás, kikapcsolódási lehetőség a nők számára, ahol tanulhatnak a motoros sportokról és találkozhatnak olyan nő társaikkal, akik érdekeltek a motorozásban. A rendezők az év többi részében is megrendezik az eseményt, de a márciusi hónapot nevezték ki a nemzeti tudatosság speciális hónapjának.

A Harley aláírt egy partnerszerződést Amerika wellness kiválóságával, Jillian Michaelsszel, a nők bátorítására, hogy a bicikli kormány helyett a motor kormányát ragadják meg. Jillian Michaels a legismertebb veretlen tréner, és életmódedző a híres NBC TV csatorna "A legnagyobb vesztes" (The Biggest Loser) című sorozatában.

HIRDETÉS (x)

Ő maga egy motiváció az emberek számára, egy követendő példa, aki hetente közel 15 millió nézőt vonz a készülékek elé. Világ életében rajongott a motorozásért. "Megtanulni motorozni egy hihetetlen élmény volt számomra, és ezt szeretném megosztani a többi nő társammal is" -meséli Jillian. "Ez az, amiről a Garázs Party Rendezvény szól. A nőknek meg kell tanulniuk, hogy ez nem egy félelmetes sport, ezért is olyan izgalmas, hogy része lehetek ennek a törekvésnek."

A Nemzeti Garázs Party Hónap ideje alatt, a Harley-Davidson tart egy sorsolást is, melynek keretein belül a fődíjat elnyerő szerencsés versenyző 3 barátnőjével együtt Los Angelesbe utazhat egy "átalakító" hétvégére. A hétvége sajátossága, hogy a nyertesek részt vesznek a Harley-Davidson tanuló motorosok kurzusán. Gyógyfürdős kezelés, egy motivációs beszélgetés Jillian Michaelsszel az egészséges életről, ezek mind hozzátartoznak még a csodás nyereményhez.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!