Motoros csajok viszik az anyatejet a koraszülött babáknak

milk ridersNew York utcáin száguld a Milk Riders elnevezésű női motoros banda, akik azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy amikor szükséges, járgányaikra pattannak és anyatejet visznek a rászoruló koraszülött babáknak.

A Milk Riders New York legnagyobb és legrégebbi női motoros klubjából, a The Siren's Women Motocycle Clubból vált ki és naponta 13 liter anyatejet szállítanak ki a kicsik szüleinek.

Természetesen önkéntes alapon vállalták a csajok ezt a szép "küldetést", hiszen a koraszülött babáknak különleges igényei vannak, s a tápszer nem mindig helyettesítheti az anyatejet.

HIRDETÉS (x)

Az anyatejben lévő tápanyagok segítik a picik növekedését és immunrendszerük megerősödését. Nem beszélve a kognitív és pszichológiai fejlődésről, valamint a betegségek megelőzéséről!

Kinek jutott eszébe, hogy a motoros csajok hordják az anyatejet?

Nos, a New York Milk Bank, akik az adományozott anyatej begyűjtését és tárolását végzik, rájöttek, hogy a szállítás már bajosan zajlik.

Julie Bouchet-Horwitz szakértő, aki a Milk Bank egyik alapítója, kitalálta, hogy a leggyorsabb módja az anyatej időben való odaérkezésének a helyszínre a motor. S elkezdett női motoros bandák után kutatni, és így született meg a Milk Riders.

Forrás, fotó: nlcafe.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!