Topmodell leszek?

A divat-punkok után megjelentek a divat-motorosok is…

A nálunk Topmodell leszek címen futó műsor a németeknél már a véget is ért. A dobogós csajok nemrég azt a feladatot kapták, hogy öltözzenek be bikernek, valamint a sminkjüket is maguknak kellett kiválasztani. Az egyszerűség kevéért a ruhák Ed Hardy márkájúak, majd végül fotózás következett a francia divattervező, Christian Audigier - mellesleg az Ed Hardy márkanév tulajdonosa - egyik motorján. Egyébként a motor is érdemes lenne az említésre… A híres mester építette például Mickey Rourke és az Oscar-díjas Adrien Brody motorjait is.

HIRDETÉS (x)

A lányok, úgy tűt, valóban azt hitték, igazi motorosnak néznek ki. A helyén volt sok minden: felvarrók, western csizma, baseball-sapka…, de szerintem a bemutatott ruhadarabok nagy részét a kétkerekűek szerelmesei nem vennék fel. Nem azért mert nem divatos, hanem mert aki nem szeretne különböző egészségügyi gondokkal küzdeni, az rendesen felöltözik a motorra. A szokásos öltözet zárt, ami főként a derekat, mellkast és a végtagokat védi. Persze nem lehet modellekre ilyen ruhákat adni, hiszen akkor nem villanna ki egy-egy testrészük.

Felmerül a kérdés, hogy egy ilyen reklámfotózás során mit szeretnének eladni? A ruhát vagy a motort? Ha a gépet, akkor a lányok túl vannak öltözve. Ha a felszerelés volt a fotózás tárgya, ismét elbukták, mert kétlem, hogy a legtöbb motoros lány ilyen felelőtlenül öltözködne az utazáshoz. Feltéve persze, hogy a célcsoportjuk a gyengébbik nem motoros képviselői voltak. Ha nem, akkor felesleges volt a vas a csajok alá.

A másik kérdés, hogy vajon ki számít igazi motorosnak? Ugyanis állítólag ezeknek a modelleknek sikerült bemutatniuk milyen is az. Talán igaz, hogy a ruha teszi az embert; de attól még nem lesz valaki vérbeli motoros, mert ilyen cuccokban feszít.

A sminkelés során mindhárom lány elsődleges szempontnak tekintette, hogy feketére húzza a szemét. Pedig nem sűrűn láttam a találkozókon, hogy a motoros csajok sminkeléssel kezdték volna a reggelt. Mindenesetre érthető, hogy „vadabbnak” akartak látszani a modellek, s ennek kifejezésre juttatását a fekete szemceruzában látták. Annak ellenére, hogy a motoros lányok nem hétköznapi jelenségek, mégsem hiszem, hogy az előbb említett smink és a „keménykedős” grimaszolás lett volna a legmegfelelőbb mód a bemutatásukra.

Megnyugtató, hogy mindezt csupán egy valóságshow egyik feladataként vitték véghez a lányok, akiknek fontos állomás volt ez a topmodellséghez vezető rögös úton…

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!