Nem bolondultunk meg!

bolondok napjaHolnap már április, és hogy is kezdődhetne másképp ez a szép hónap, mint a bolondok napjával. Mi is készültünk erre a napra.Ha érdekel hogyan, olvass tovább!

 

Mivel ebben az évben április első napja épp szombatra esik, mindenképp adja magát a dolog, hogy egy motoros túrával ünnepeljünk. Így is lesz: egész napos Tisza-tó kerülő túrán vehetsz részt most szombaton a fórumunk tagjaival. A túra elsősorban lányoknak szól, de ezúttal nincsenek kitiltva a fiúk sem.

A szervező Eszti, a részletekről, az útvonalról és a csatlakozási pontokról nála érdeklődhetsz, vagymég egyszerűbb, ha egyszerűen írs a fórumba a túra témája alá. És hogy miért aktuális ez a túra a Bolondok napján? Hát ha úgy tetszik, egy kicsit most te is megbolondulhatsz: vegyél fel jelmezt, vagy fesd ki magad bohócnak (ja nem, az úgysem látszik a bukósisak alatt)!

HIRDETÉS (x)

Azoknak, akik nem tudnak részt venni a túrán valami miatt, ezúttal egy kis ajándékkal készülünk itt a portálon is. Webáruházunkban 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a csajok a motoron termékeit (a kedvezményeseket is) mostantól vasárnap estig. A kedvezmény igénybevételéhez nincs más dolgod, mint a fizetésnél megani a BOLOND17 kuponkódot, és a rendszer automatikusan levonja a megfelelő összeget.

És mindezt azért most írom, mert ha holnap írnám, még azt hinnéd, hogy áprilisi tréfa.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!