Ajándék pólóval jutalmazzuk a motoros élményeidet

irj poloertMotoros csaj vagy, de még nem jelent meg nálunk a bemutatkozásod? Részt vettél egy fantasztikus motoros túrán és szívesen elmesélnéd az élményeidet? Különleges motorod van, amit szívesen bemutatnál? Akkor hajrá, írd meg!

Sokan azért olvassák az oldalainkat, hogy inspirációt, bátorítást kapjanak. Akár ahhoz, hogy (nő létükre) egyáltalán elkezdjenek motorozni, akár egy túrát terveznek, de nem tudják, merre induljanak, ahol a tudásuknak, tapasztalatuknak, motorjuknak megfelelő utakon próbálgathatják a határaikat.

Olyanok is sokan vannak az olvasóink között, akik épp most keresgélik az álommotorjukat, netán motorcsere előtt állnak, de még tanácstalanok, hogy milyen stílust, melyik márkát válasszák. Nekik is szeretnénk segíteni, hogy még több ilyen üzenetet kapjunk:

HIRDETÉS (x)

"... nagyon örülök hogy rátaláltam az oldalatokra, nagyon sok jó ötletet kapok ? Párommal szoktam motorozni, de nagyon szeretném, egy nagy álmom teljesülne ha magam is motort vezethetnék; ám alacsony nő lévén ez elég sok aggodalmat felvet, ám ezen az oldalon is sok jó ötletet és tanácsot találtam az induláshoz ? ❤ Köszönöm!"

"...Épp nemrég olvastam, hogy egy nagymama készül motorozni tanulni, ez nagyon nagy löketet adott nekem ?"

Friss tapasztalatokat csak friss szemmel lehet megosztani, ezért kérem meg minden évben az olvasóinkat és a fórumunk tagjait, hogy ha a grafománia elhatalmasodik rajtuk, akkor semmiképp se fogják vissza magukat, üljenek a klaviatúra elé, és vessék képernyőre azt, ami kikívánkozik. Habár a költségvetésünkből újságírói fizetést nem tudok felajánlani, minden megjelent írásért egy Csajok a motoron pólót adok hálám jeléül.

Tehát várom a cikkeket, beszámolókat a következő témákban egész szezonban:

  • Motoros csaj vagyok, ilyen bonyodalmak árán, vagy ilyen szerencsés csillagállás mellett kezdtem el motorozni.
  • Bemutatom a motoromat: saját motor teszt.
  • Motoros túrabeszámoló sok-sok képpel.
  • Motoros bulin, motoros találkozón jártam.
  • Saját motoros felszerelésem bemutatása (siask, kabát, nadrág, cipő, kesztyű, stb. teszt)

Az írásokkal kapcsolatban elvárás, hogy legalább 2000 karakter terjedelmű legyen, és jó minőségű, nem telefonnal készült, saját (nem interneten talált) képek legyenek hozzá illusztrációnak.

Az írásokat a képekkel együtt az email címünkre küldd el. A képeket nem kell beleszerkeszteni a dokumentumba, azokat is a levél mellékleteként várom!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

Róbert és Edit egy elmegyógyintézetben éltek. Egy nap az intézet kertjében sétáltak. Mikor a medence...
Bővebben...
Minden évben előkerül a naptár téma így most szerkesztettem egy letölthető verziót. Offkorsz SEO optimalizáltam,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.