Ma van a boldogság világnapja

az igazi boldogsag motoronTalán még nem késő szólnom, hogy ma van a boldogság világnapja, úgyhogy tegyél olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek!

 

2012-ben nyilvánította az ENSZ március 20-át a boldogság nemzetközi napjává, mondván "boldogság keresése az emberi lét egyik alapvető célja". Erről azt hiszem, tudnánk mesélni, hiszen mi másért is kezdtünk volna el motorozni például, mint hogy boldogok legyünk.

"A boldogság nemzetközi napjának ötlete a kis himalájai buddhista királyságtól, Bhutántól származik. Az ázsiai ország a világon elsőként vezette be a bruttó nemzeti boldogság fogalmát lakosai jólétének mérésére, mondván, hogy az többet elárul, mint a bruttó hazai össztermék, a GDP." - írta 2012-ben a HVG.

HIRDETÉS (x)

Ma van egyébként a tavaszi napéjegyenlőség is, tehát indul a tavasz, úgyhogy most már semmi nem állhat a boldogságunk útjában!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!