Vincze Hanna lett Cegléd legnépszerűbb sportolója 2016-ban

vincze hanna 2017 1Nem akármilyen évet hagyott a háta mögött a 220 Volt H-Moto Team egyetlen bajnoki címet szerző versenyzője. A 11 éves Vincze Hanna ugyanis nemcsak a legjobb volt a PW50 Speciál kategóriában, hanem ő lett Cegléd legnépszerűbb sportolója is 2016-ban.

Noha a 220 Volt H-Moto Team versenyzői már javában a 2017-es esztendő feladataira koncentrálnak, a felkészülések alatt azonban így is van okuk időnként az ünneplésre. Most például valamennyi csapattag – Györfi Alen, Bódis Ricsi, Gyutai Adrián, Kis Viktória, Kovács Bálint, Kakuszi Ádám, Varga Tibi, Kecskés Bence és Tomi, Szilágyi Krisztián és Milán, Kovács Zoltán, Szilárd Zalán és a szlovák Misko Bém – közösen örült annak, hogy Vincze Hannát választották meg Cegléd legnépszerűbb sportolójának a 2016-os eredményei alapján.

A cegledisport.hu olvasói közül a 220 Volt H-Moto Team 11 éves motorversenyzőjére szavaztak a legtöbben – 1138 voksot kapott összesen –, amivel Hanna rekordot is döntött, hiszen az elmúlt négy évben még sohasem szavaztak ennyien egyik jelöltre sem. Ezek után nem véletlen, hogy Hanna is kettőzött erővel készül az idei szezon megmérettetéseire.

HIRDETÉS (x)

"Nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, hogy én kaptam a legtöbb szavazatot, mert úgy gondoltam, nagyon fiatal vagyok még ahhoz, hogy ezt az elismerést megkapjam. Tizenegy éves leszek az idén, és kicsit furcsa számomra, hogy ennyien ismernek és szeretnek. Ez egy nagyon jó érzés, és köszönöm mindenkinek! Ez a díj is arra ösztönöz, hogy a felkészülés alatt még keményebben odategyem magam, hogy 2017-ben is büszke lehessen rám Cegléd városa" – jelentette ki Hanna, aki a Táncsics Mihály Általános Iskola 4. osztályos tanulója.

A 220 Volt H-Moto Team sportigazgatója szerint hatalmas dolog egy ilyen szavazást ilyen fiatalon megnyerni.

„Hanna ismertsége, elismertsége már most mérhető, és ez nem csak neki ad erőt a felkészülések, a versenyek során, hanem a város számára is visszaigazolás, hogy érdemes őt támogatni és segíteni, hiszen fontos az emberek számára. Hanna és a csapat is azon dolgozik, hogy a díj kapcsán kialakult nagyobb figyelem pozitív hatását kihasználva az eddigieknél is nagyobb álmokat válthassunk valóra” – fejtette ki Rizmayer Gábor.

vincze hanna 2017 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...
A hosszú hétvége nagy részét Pilismaróton töltöttük a Szobi Révnél. Ezúttal nem motoros találkozó volt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!